reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Dziewczyny, podpowiedzcie mi, czy ostatni test z Domowego Laboratorium (robiony dziś o 20:00, czyli jakieś 30 min temu) jest pozytywny? W załączniku przesyłam zdjęcia wszystkich testów od 9dc i zbliżenie na ostatni, a także dla porównania Facelle (obie marki robione równolegle). Bo już nie wiem czy wykryło pik, czy nie (w oczach już mi się ten kolor różowy rozlewa 🤣)
Jak dla mnie jeszcze negatyw, ale już blisko 😄

reklama
Nie wiem, który to ostatni, ale żaden nie jest pozytywny [emoji28]
Dziewczyny, podpowiedzcie mi, czy ostatni test z Domowego Laboratorium (robiony dziś o 20:00, czyli jakieś 30 min temu) jest pozytywny? W załączniku przesyłam zdjęcia wszystkich testów od 9dc i zbliżenie na ostatni, a także dla porównania Facelle (obie marki robione równolegle). Bo już nie wiem czy wykryło pik, czy nie (w oczach już mi się ten kolor różowy rozlewa [emoji1787])

Ściskam was mocno w 1dc [emoji8] jeszcze będzie pięknie!
U mnie 7dc, jutro badanie nasienia. Szybko mijają dni w tej pierwszej połowie cyklu. W tym miesiącu prawdopodobnie przerywamy starania, ale wrócimy do nich w kolejnym cyklu. Trzymam za was ciągle kciuki i czekam z niecierpliwością, żeby zobaczyć czyjeś dwie kreseczki [emoji173][emoji1696]

Nie wiem, który to ostatni, ale żaden nie jest pozytywny [emoji28]
ten po prawej z perspektywy patrzącego 😝 no właśnie też mi się wydaje, ale ostatni najbardziej zbliżony w porównaniu to poprzednich bladziochów, dlatego wolałam się upewnić, bo im dłużej się wpatruję tym mniej widzę 😝
Dzięki dziewczyny za pomoc, sikam dalej 😁👍

A czy któraś z Dziewczyn testujących w przyszłym tygodniu ma jakiekolwiek objawy?😊 Pytam z czystej ciekawości, bo jestem w podobnym dc, jednak u mnie zupełnie nic, ani temp, ani piersi, ani kłucie jajnika- to wyłapałam z Waszych wcześniejszych postów

Ja jestem w 17dc, bóle jajników i sutki mam dość mocno wrażliwe. Jestem już po stracie, dlatego nie nastawiam się nie nic🤷‍♀️ Aaaale chciałbym w końcu zobaczyć te choooolerne dwie kreski .. nie tylko na teście owulacyjnym 🤦‍♀️

reklama
Do góry