reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

niestety poprzedni miesiąc skłonił mnie do tego, żeby te fazę obserwować. Jak potwierdzi mi się to w kolejnym, to będę miała pewność że coś jest nie tak, a nie że to tylko chwilowe zawirowania w organizmie.

Z facetem ciężko. Raczej chłodne relacje, wczoraj zaczęliśmy się w ogóle do siebie odzywać.

Dzisiaj mam jeszcze strasznie do dupy dzień w pracy. I to nie przez szefostwo, a przez dziwna atmosferę wśród pracowników. Ryczeć mi się chce.
@Pastellova, pamietam, ze pisałaś ze już dość masz pracy, ale szkoda zostawiać ze względu ma to ze się staracie. Mam podobnie trochę, ale staram się wyluzować i pamiętać , ze to tylko praca i jestem tu narazie tylko do pojawienia się 2 kreseczek. Może warto wziąć pare dni wolnego , by odsapnąć ?

reklama
@Pastellova, pamietam, ze pisałaś ze już dość masz pracy, ale szkoda zostawiać ze względu ma to ze się staracie. Mam podobnie trochę, ale staram się wyluzować i pamiętać , ze to tylko praca i jestem tu narazie tylko do pojawienia się 2 kreseczek. Może warto wziąć pare dni wolnego , by odsapnąć ?
Ja też sobie myślałam, że jestem tu tylko do pojawienia się II kresek, i tak minął rok 😔

Cześć dziewczyny!
Wszystkim zycze miłego dnia! 🥰
Poukladalam sobie dużo w głowie, czekam już po prostu na @. Leczymy infekcje i od nowego cyklu zaplanowałam sobie BRAK TESTÓW owu, bo trochę mi to sieczkę z mózgu robi. Przytulanki po prostu, bez zastanawiania sie. Nowy cykl możliwe ze zacznę na wyjeździe na Mazurach, to tez głowa nabierze pozytywnego vajb :)
Powodzenia wszystkim które niebawem testują! Czy owu czy ciaze! 🙈🥰
mam całkiem podobne podejście w tym moim nowym cyklu. Chcę wypuścić z głowy testy owu, zerkanie w kalendarzyk.. czuję po sobie pomału, że zaczęłam trochę fiksować. Wyjeżdżamy w sierpniu na wakacje i chcę cieszyć się każdym promieniem słońca 👙🍷 tak jak mówisz pozytywny wajjb..
a na wrzesień przekładam cały szereg badań oraz monitoring!
Powodzenia dziewczyny ☀️

czekam na decyzję po rekrutacji, ma być za dwa tygodnie. Ja teraz najchętniej schowała bym się gdzieś sama, ale nie mam gdzie... W piątek chyba będę miała samotny wieczór, to sobie zrobię domowe spa chociaż

Ja też sobie myślałam, że jestem tu tylko do pojawienia się II kresek, i tak minął rok 😔
Mi dodaje jeszcze sił tylko to ze z każdym miesiącem wprowadzamy z lekarzem coś nowego i cały czas do przodu. To naprawdę działa pozytywnie na psychikę 🙂. Warto mieć plan o do przodu! Nawet ciężka praca wtedy lżej schodzi.

Mi dodaje jeszcze sił tylko to ze z każdym miesiącem wprowadzamy z lekarzem coś nowego i cały czas do przodu. To naprawdę działa pozytywnie na psychikę 🙂. Warto mieć plan o do przodu! Nawet ciężka praca wtedy lżej schodzi.
Plus dziewczyny, zobaczcie jaka ciężka drogę przeszła każda z nas. Ile włożyłyśmy sił i czasu w poznanie swoich organizmów. Jesteśmy zdecydowanie bliżej upragnionych kreseczek niż np. Rok temu ❤️ Musi się udać, poprostu musi.

Hej w czwartek 👋 Biorę to clo już drugi raz w tym cyklu i czuje jakiś dyskomfort w jajnikach. Mam wrażenie ze oba są takie napompowane, trochę bolą ale nie jakoś bardzo..ten dyskomfort przechodzi aż na pachwiny..

Hej w czwartek 👋 Biorę to clo już drugi raz w tym cyklu i czuje jakiś dyskomfort w jajnikach. Mam wrażenie ze oba są takie napompowane, trochę bolą ale nie jakoś bardzo..ten dyskomfort przechodzi aż na pachwiny..
Nie mam pojęcia czy to kwestia stymulowania dwa razy w cyklu, bo pierwszy raz słyszę o takiej praktyce, natomiast ja brałam aromek 3-7dc i tez czułam dyskomfort w jajnikach, później kilka dni spokoju i blizej terminu podania ovitrelle i po nim także. Takie „ćmienia” jak na okres, to nawet nie tyle ból, co taki właśnie dyskomfort ;)

Hej dziewczyny 3 dni do @ testy owulacyjne pozytywne. Dziś zrobiłam jeden, bo myslalam, ze to ciazowy(paskowy zwykły)
Dwie mocne krechy. Zaburzenia hormonalne czy zawsze przed @ wychodzą soczyście pozytywne

reklama
mam całkiem podobne podejście w tym moim nowym cyklu. Chcę wypuścić z głowy testy owu, zerkanie w kalendarzyk.. czuję po sobie pomału, że zaczęłam trochę fiksować. Wyjeżdżamy w sierpniu na wakacje i chcę cieszyć się każdym promieniem słońca 👙🍷 tak jak mówisz pozytywny wajjb..
a na wrzesień przekładam cały szereg badań oraz monitoring!
Powodzenia dziewczyny ☀️
Kochana!
Super, myśle ze to wlasnie może pomoc odblokować pewne sfery. A nie od dziś wiadomo ze wiele siedzi w głowie! 😅
Gdzie sobie jedziecie? :)

Do góry