reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Cześć dziewczyny!
Wszystkim zycze miłego dnia! 🥰
Poukladalam sobie dużo w głowie, czekam już po prostu na @. Leczymy infekcje i od nowego cyklu zaplanowałam sobie BRAK TESTÓW owu, bo trochę mi to sieczkę z mózgu robi. Przytulanki po prostu, bez zastanawiania sie. Nowy cykl możliwe ze zacznę na wyjeździe na Mazurach, to tez głowa nabierze pozytywnego vajb :)
Powodzenia wszystkim które niebawem testują! Czy owu czy ciaze! 🙈🥰
U mnie tak samo. Nie nastawiam się, nie robię testów jak szalona. Jutro wyjeżdżamy na urlop i też zamierzamy się psychicznie zresetować 🥰 a testować będę po powrocie w dniu spodziewanej @. I ani myślę się nakręcać, zastanawiać i sprawdzać wcześniej 😅 spokojna głowa i urlopik ☺ co ma być to będzie.

reklama
Ale pecherzyki rosły? Mi po pierwszej stymulacji nic nie rosło, myślisz ze teraz coś czuje bo się tam „ dzieje” coś dobrego?
Tak, w moim przypadku rosły, mam pcos wiec u mnie jest problem z naturalnymi owulkami ale na szczęście dobrze reaguję na stymulację. Szczerze to nie mam pojęcia co się dzieje u Ciebie, bo tak jak pisałam, nie spotkałam się z tym, by powtarzać branie letrozolu w jednym cyklu, ale mam nadzieję, ze na to wskazują te Twoje bóle, a nie np ohss. Kiedy masz monitoring?

CZeść Dziewczyny, a ja dzisiaj 2dc, od jutro znowu aromek. Drugi cykl stymulowany aromkiem, jeszcze zostały następne dwa a jak nie wyjdzie to mamy zacząć mysleć o inseminacji lub invitro. Mam nadzieję, że się uda.

CZeść Dziewczyny, a ja dzisiaj 2dc, od jutro znowu aromek. Drugi cykl stymulowany aromkiem, jeszcze zostały następne dwa a jak nie wyjdzie to mamy zacząć mysleć o inseminacji lub invitro. Mam nadzieję, że się uda.
Nie reagujesz na stymulację czy po prostu nie doszło do zapłodnienia? Dziewczyny tutaj pisały o wielu przypadkach sukcesów w 3cs, nie trac nadziei :) trzymam kciuki 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

reklama
Do góry