reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Nie mialam. Właściwie jak trafiłam do tej kliniki to pierwsze co lekarka zasugerowala po obejrzeniu moich wyników to była stymulacja. I tak mija pół roku. O drożności nic nie mowila mimo, że ja to mialam z tyłu głowy. A co do tego czy mnie to pocieszy to jeśli finalnie Ci się udało to gratuluję bardzo :) i w sumie masz rację, że dobrze, że sobie chociaż zdałam sprawę, że coś tu nie gra. W sumie nie jestem lekarzem i nie od razu wszystko musi mi się rzucać w oczy. Choć każdy kolejny miesiąc czekania i starań staje się coraz wiekszym ciężarem.
Niestety się nie udało. A moje pierwsze pół roku starań to tez było clo bez żadnych badań i tez nje sądziłam ze to będzie za mało. Każda z nas myśli ze to wystarczy i szybko się uda a życie swoje pisze scenariusze. Trzymam za Ciebie kciuki! Zmień lekarza i nie poddawaj się

Hej ☺️ Jak Wam mija dzień?
Ja mam dzisiaj plan po pracy pomoczyć się w basenie 😁 Czuję dziś jakieś delikatne kłucie w podbrzuszu i chociaż wiem, że to pewnie nie jest związane z ewentualną ciążą, to iskierka nadziei jednak jest. Obstawiam, że owu była 16 lub 17 czerwca, ale pewności nie mam. W sobotę idziemy na wesele i chyba zrobię test, chociaż będzie jeszcze bardzo wcześnie, ale wypije wtedy symboliczną lampkę szampana jeśli zobaczę biel vizira, a tak to będę sobie odmawiać.

u mnie @brak a wczoraj test negatyw. Brzuch nawet nie boli zawsze plamienie przed @ bylo a tu nic..

a kiedy miałaś dostać @? U mnie przez to gorąco chyba się wszystko zmieniło. Nigdy nie miałam plamien przed a teraz przez 3 dni. Dodatkowo normalnie brzuch boli mnie zawsze tydzień przed @ a teraz nie bolał i dopiero dzisiaj jak dostałam to zaczął :/

Dziewczyny zwracam się do Was z takim pytaniem. Czy Wasi lekarze przy stymulacji sprawdzają czy doszło u Was do owulacji? Mój lekarz tylko sprawdza przed owulacją czy są pęcherzyki, dostaję ovitrelle i tyle i działamy, ale w sumie nawet nie wiem kiedy dochodzi do owulacji dokładnie. Jak to jest u Was? Cykle monitorujecie całościowo? Nie wiem czy nie powinnam zmienić lekarza.
U mnie sprawdza, ale tak 5 dni po zastrzyku (dopiero?), bo z niepękniętych pęcherzyków robiły mi się torbiele i musi to sprawdzić no i też czy możemy zacząć kolejny miesiąc stymulacji. Dziwne, że nie każe Ci przyjechać po zastrzyku 🤔🤔

reklama
Siemanko, Miłego dnia! ☀️
U mnie dziś 28 dc, niby dzień planowanego okresu, ale oczywiście ni widu, ni słychu. Nawet plamienia, które miałam od 4 dni ustały. Co za wariat ten mój cykl ostatnio.

Do góry