reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Wiecie co ja po owu w zeszłym miesiącu miałam tak :
Senność zmęczenie
Jajniki tak mnie naparzaly że myślałam nie raz że padnę
Apetyt
Czestrze oddawanie moczu
Nudności
Gazy
Cycki bolały na dzień przed @
A test wyszedł negatywny i przyszła miesiączka
Więc wiecie te opryszczka,gazy senność to bym raczej na codzienność organizmu zrzucają nie ciążę😂😂😂

Ile kobiet tyle objawów, cel jest jeden miłość i dwie kreski w dniu @
Nie teraz lipiec 💚😘(choć czlowiek zawsze się łudzi)
Od stycznia kiedy miałam dwie kreski (a dwie abrazje) czeka na nie z niecierpliwością
Rozumiem was dziewczyny bardzo dobrze :) tak bardzo chcemy tej ciąży ze już tydzień po mam wszystkie możliwe objawy 😂 w głębi duszy wiem ze to nie jest możliwe ale to gdzieś siedzi tak głęboko ze nie umiem się tego pozbyć :) nie zostaje nam nic innego jak czekać i logicznie tłumaczyć ze te „objawy” to tak naprawde nic związanego z ciąża :)

Uprawiajcie seks nie tylko w celach prokreacyjnych [emoji6] nawet jeśli już po owu - co z tego? Jeśli masz ochote to bierz swojego w obroty. Może następnym razem się uda. A może jeszcze nie było owu i akurat z fajnego, niezaplanowanego co do godziny seksu coś się urodzi [emoji6]
A to wiadomo, że po dniach płodnych też się kochamy ;) nie siedzę z kalendarzykiem w ręku (no dobra, siedzę), ale nie uprawiam seksu tylko w te dni, w które jest szansa na zapłodnienie.

Ale macie rację, nie ma co czytać. Po prostu przychodzą takie dni jak dziś kiedy się niecierpliwie.

Rozumiem was dziewczyny bardzo dobrze :) tak bardzo chcemy tej ciąży ze już tydzień po mam wszystkie możliwe objawy 😂 w głębi duszy wiem ze to nie jest możliwe ale to gdzieś siedzi tak głęboko ze nie umiem się tego pozbyć :) nie zostaje nam nic innego jak czekać i logicznie tłumaczyć ze te „objawy” to tak naprawde nic związanego z ciąża :)
Cudownie byłoby czasem móc zamienić myśli w rzeczywistość!
Wiem, że to niemożliwe, wbrew pozorom 😉
Czasem liczę na samospełniającą się przepowiednię. Więc: Obyśmy wszystkie, jak tu jesteśmy, zobaczyły niebawem 2 kreski. I żeby wszystko było dobrze. Taka przepowiednia. A co 😃

reklama
W udanym cyklu nie mialam żadnych objawów ciążowych, no moze.procz zmeczenia, ale rownie dobrze moglo to byc po pracy takze zazwyczaj szczesliwy cykl nie ma objawow

Do góry