reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Cześć, dziewczyny! Miłego dnia wszystkim 🌞 Witam się już w sumie w 2. dniu cyklu, bo @ przyszła wczoraj wieczorem. Tym razem jednak zupełnie spodziewana, bo starania były zawieszone z powodu szczepień. Jeszcze nie zdecydowałam, co w tym miesiącu, bo 2. dawkę mam kilka dni po owu, za 20 dni.
Jestem też ciekawa, czy starając się planujecie zagraniczne wakacje. My wczoraj kupiliśmy bilety z założeniem, że w czerwcu sobie odpuścimy, a w lipcu, nawet jak się uda, to dopiero na wakacjach się o tym dowiemy, więc co ma być to będzie. Ale np. gdybyśmy się starali też w czerwcu to już jest malutkie niebezpieczeństwo, że na wakacje polecę w 7 tyg., co byłoby trochę ryzykowne. Albo nie polecę w ogóle, bo lekarz nie pozwoli. Czy wy też tak planujecie/liczycie, czy idziecie na żywioł i co ma być to będzie?
My planujemy zawsze 😁 choć staramy się wybrać kraje które nie są bardzo daleko i jechać tam autem 🤣 ja panicznie boję się latać i jak usłyszę, że mój chce gdzieś LECIEĆ to jestem "chora" 🤣 więc jak bym się dowiedziała, że się udało to nigdzie bym nie poleciała 🤪 na szczęście w ten długi urlop planujemy jechać do Polski, bo mamy w planach kupić działkę budowlaną, więc nie muszę się martwić że mój wybierze kierunek gdzie trzeba wsiąść do samolotu 🤣

Dziewczyny, ku rozweseleniu na dzień dobry moj test cyklop. 😂 Tego jeszcze nie było. Rozebrałam oczywiście w poszukiwaniu drugiej kreski po lewej lub po prawej 😂 ale nic z tego.
Przykro mi, że tylko jedna kreska 😔 ale swoją drogą, to takiego testu jeszcze nie widziałam 🤪 może źle zamontowali pasek w środku 🤔

Edit: ja bym zrobiła jeszcze jeden z innej firmy, bo jak wychodzą takie cuda, to może ten test być jakiś wadliwy 😊

Przykro mi, że tylko jedna kreska 😔 ale swoją drogą, to takiego testu jeszcze nie widziałam 🤪 może źle zamontowali pasek w środku 🤔

Edit: ja bym zrobiła jeszcze jeden z innej firmy, bo jak wychodzą takie cuda, to może ten test być jakiś wadliwy 😊
Myślisz? Może zrobię jutro, ale pewnie miejsce na druga kreskę jest lekko przesunięte, ale jest :( nie sadze ze aż tak wadliwy żeby dali tylko kreskę kontrolna

Cześć dziewczyny, miłego dzionka wam życzę [emoji846] u mnie po raz kolejny biel że aż razi niestety [emoji53] w sumie nie spodziewałam się niczego innego ale i tak smutno... Myślałam że miły prezencik na urodziny męża i moje się uda ale cóż, trzeba walczyć dalej.. myślę żeby zrobić jakieś wyniki w tym cyklu, ale narazie czekam na tą wredote bo ani widu ani słuchu. Coś czerwiec też nam się słabo zaczyna [emoji853] trzymam kciuki za wszystkie testujące na dniach [emoji4]

Myślisz? Może zrobię jutro, ale pewnie miejsce na druga kreskę jest lekko przesunięte, ale jest :( nie sadze ze aż tak wadliwy żeby dali tylko kreskę kontrolna
Ja bym spróbowała tak czy siak 🤪 dla spokojnej głowy 😁 nie wiem jak blisko siebie powinny być kreski ale widziałam na różnych testach różne odległości, więc jakas mała szansa jest, że coś nie "pykło" w produkcji 😉 zrobisz jak uważasz, niemniej 3mam mocno kciuki żeby ten cyklop był wadliwy i na innym teście pojawiła się druga kreska ❤️

Ja bym spróbowała tak czy siak 🤪 dla spokojnej głowy 😁 nie wiem jak blisko siebie powinny być kreski ale widziałam na różnych testach różne odległości, więc jakas mała szansa jest, że coś nie "pykło" w produkcji 😉 zrobisz jak uważasz, niemniej 3mam mocno kciuki żeby ten cyklop był wadliwy i na innym teście pojawiła się druga kreska ❤️
Dziękuje kochana i trzymam kciuki również za Ciebie 🧸❤️

Cześć dziewczyny, miłego dzionka wam życzę [emoji846] u mnie po raz kolejny biel że aż razi niestety [emoji53] w sumie nie spodziewałam się niczego innego ale i tak smutno... Myślałam że miły prezencik na urodziny męża i moje się uda ale cóż, trzeba walczyć dalej.. myślę żeby zrobić jakieś wyniki w tym cyklu, ale narazie czekam na tą wredote bo ani widu ani słuchu. Coś czerwiec też nam się słabo zaczyna [emoji853] trzymam kciuki za wszystkie testujące na dniach [emoji4]
Przykro mi [emoji852] Prezent na urodziny rzeczywiście byłby wspaniały, ale przed nami jeszcze wiele okazji i na pewno w końcu się uda [emoji173] Ściskam cię mocno [emoji173]

reklama
Cześć , miłego weekendu i dużo słońca! [emoji846] Mam nadzieję , że czerwiec będzie dla nas szczęśliwym miesiącem. Po 2 miesiącach ponowiłam starania pomimo, że obiecałam sobie, że poczekam do lipca ale czułam wczoraj, że to idealny dzień żeby podejść do sprawy z czystą głową i zobaczymy co będzie. Jestem w połowie cyklu więc trzymajcie kciuki [emoji3590]
Trzymam [emoji110] oby czerwiec był obfity w [emoji977] [emoji110]

Do góry