reklama
Angiee
Fanka BB :)
A skąd wiesz, że na pewno nie bóle okresowe? Z tym to akurat różnie bywa, cykle mogą się od siebie różnićDziewczyny, zadałam już to pytanie w jednym wątku, ale tu jest nas więcej, może ktoś da radę coś podpowiedzieć
Chyba już trzeci czy czwarty dzień jak tylko się obudzę kłuje mnie coś w samym dole podbrzusza, myślałam ze jajnik, bo po lewej stronie ale jednak jest to bliżej środka. W samym samym dole. Nie miałam nigdy problemów z pęcherzem i nie potrafię zlokalizować co to jest Ale pęcherz chyba bardziej intensywnie się objawia niż kluciem? Zwłaszcza ze dzieje się to tylko rano, w ciągu dnia z 5 razy coś mnie tam zaćmi ale lekko. Jestem dwa-trzy dni przed miesiączką, ale to na pewno nie bole okresowe.
Pęcherz raczej nie objawia się kłuciem, więc to bym wykluczyła. Moim zdaniem jest też możliwość, że to pierwszy objaw ciąży, ale nie chcę Cię na nic nakręcać. W każdym razie ja pamiętam, że miałam właśnie takie kłucie, szczególnie jak się schyliłam to mega bolało.
matkaniewariatka
Dziekuję Ci za odpowiedź, oczywiście, mówię tylko na podstawie moich doświadczeń, ze do tej pory bole okresowe miałam zupełnie inne i dopiero wraz z rozpoczęciem krwawienia, nigdy tyle dni przed i nie w tym miejscu byłam raz w ciąży i faktycznie to kłucie kojarzy mi się z pierwszym objawem, ale wtedy czułam je bardziej centralnie, w macicy, a teraz ta lokalizacja jest taka nieokreślona, bardziej z lewej. No nic, dobrze ze to raczej nie pęcherz. Dzięki raz jeszczeA skąd wiesz, że na pewno nie bóle okresowe? Z tym to akurat różnie bywa, cykle mogą się od siebie różnić
Pęcherz raczej nie objawia się kłuciem, więc to bym wykluczyła. Moim zdaniem jest też możliwość, że to pierwszy objaw ciąży, ale nie chcę Cię na nic nakręcać. W każdym razie ja pamiętam, że miałam właśnie takie kłucie, szczególnie jak się schyliłam to mega bolało.
Colorful92
Wiem. Najgorsze to czekanie. Dziękuję za kciuki. U mnie dzisiaj 1 dc. I mija rok starań..Ja mialam nadzieje ze sie uda, ale gdzies tam z tylu glowy wiedzialam ze to byłby cud jakby udalo sie w 1 stymulowany cyklu
Poki co dalej nie mam @ ani zadnych objawow i to mnie irytuje najbardziej. Juz by przyszla i umowilabym sie na kolejny monitoring a tak to musze czekac
Trzymam kciuki za Twoj kolejny cykl
A Ty nie chcesz się dzisiaj przejść na betę? :*
Takie kłucie może też być wywołane owulacja l. Jeśli pęcherzyk był duży to w momencie pęknięcia mógł podrażnić wszystkie naczynka tam w okolicy i stąd kłucie w bliżej nieokreślonym miejscu.
Natomiast oczywiście może to również być pierwszym objawem ciąży jak i zupełnie nowym objawem nadchodzącej @ [emoji16]
Natomiast oczywiście może to również być pierwszym objawem ciąży jak i zupełnie nowym objawem nadchodzącej @ [emoji16]
Dziekuję Ci za odpowiedź, oczywiście, mówię tylko na podstawie moich doświadczeń, ze do tej pory bole okresowe miałam zupełnie inne i dopiero wraz z rozpoczęciem krwawienia, nigdy tyle dni przed i nie w tym miejscu byłam raz w ciąży i faktycznie to kłucie kojarzy mi się z pierwszym objawem, ale wtedy czułam je bardziej centralnie, w macicy, a teraz ta lokalizacja jest taka nieokreślona, bardziej z lewej. No nic, dobrze ze to raczej nie pęcherz. Dzięki raz jeszcze [emoji3590]
Sonka123
Hej!! Od poniedziałkj wypoczywam na urlopie, a od środy doszło fatalne przeziębienie, eh.. kaszel,katar i w dodatku bol zęba, poprostu pech...A właśnie jak to jest ze staraniami w cyklu, gdzy jest się przeziębionym?? Nie chce odpuszczać starań, ale czy to bezpieczne?
Nie biorę żadnych silnych leków, bo nie mogę z powodu uczulenia, jedynie apap, syrop prawoślazowy i psik na gardło.
Jest to mój drugi cykl na Clo, mam nadzieję, że to przeziębienie go "nie oslabi"...
@Kropka.88 ja nadal trzymam za Ciebie kciuki!! Śledzę forum codziennie rano i czekam na Twoje kreseczki!!!
Nie biorę żadnych silnych leków, bo nie mogę z powodu uczulenia, jedynie apap, syrop prawoślazowy i psik na gardło.
Jest to mój drugi cykl na Clo, mam nadzieję, że to przeziębienie go "nie oslabi"...
@Kropka.88 ja nadal trzymam za Ciebie kciuki!! Śledzę forum codziennie rano i czekam na Twoje kreseczki!!!
matkaniewariatka
Dzięki Zazuu Wiem, że to takie gdybanie, ale czułam potrzebę się Was podpytać. Swoją drogą to jest niesamowite, że w każdym miesiącu ten pms jest inny! Tez tak macie!? W zeszłym pierwszy raz mocno piekły mnie sutki, wcześniej nigdy nie miałam bolu piersi ani sutków, wiec oczywiście lampka się zaświeciła czy przypadkiem nie ciąża. Okres przyszedł jak w zegarku niemal, wiec sobie myśle „okej, czyli taki nowy objaw pms”. Przyszedł nowy miesiąc i znów zero objawów ze strony piersi. Każdy miesiąc innyTakie kłucie może też być wywołane owulacja l. Jeśli pęcherzyk był duży to w momencie pęknięcia mógł podrażnić wszystkie naczynka tam w okolicy i stąd kłucie w bliżej nieokreślonym miejscu.
Dorciaaaa88
Cześć Dziewczyny, życzę Wam miłego piątku. U mnie dzisiaj 9dc a o godzinie 13 mam badanie drożności, trzymajcie za mnie kciuki bo się stresuje.
Gryfin
Trzymam mocno kciuki Daj znać po jak się czujesz i jaki wynik Będzie dobrze!Cześć Dziewczyny, życzę Wam miłego piątku. U mnie dzisiaj 9dc a o godzinie 13 mam badanie drożności, trzymajcie za mnie kciuki bo się stresuje.
reklama
Podziel się: