reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

@Kropka.88 mam nadzieję, że @ nie przyszła ☺️

Ja dziś powtórzyłam test. Wydaje mi się że taka sama kreska jak wczoraj. Wciąż ciężko jest mi w to uwierzyć.
Dziewczyny, betę wystarczy zrobić raz, czy konieczne jest sprawdzenie przyrostu? Jeśli przyrost to koniecznie po 48h? Zastanawiam się czy mogę zrobić badanie np. jutro jeśli złapię termin w Luxmedzie i w poniedziałek.

Miłego dnia wszystkim 😙

reklama
Hej, macie parcie na pęcherz przed @? Nie wiem czy się nabawiłam jakiegoś zapalenia czy to normalne bo z całego wspaniałego bogatego spektrum objawów PMS ten jest dla mnie nowością 😅😅
Też tak mam.

Ja dziś powtórzyłam test. Wydaje mi się że taka sama kreska jak wczoraj. Wciąż ciężko jest mi w to uwierzyć.
Dziewczyny, betę wystarczy zrobić raz, czy konieczne jest sprawdzenie przyrostu? Jeśli przyrost to koniecznie po 48h? Zastanawiam się czy mogę zrobić badanie np. jutro jeśli złapię termin w Luxmedzie i w poniedziałek.

Miłego dnia wszystkim 😙
Betę zrób z przyrostem najlepiej odstęp 48h

Dzień dobry dziewczyny, miłego dnia dla Was [emoji169] Macie długi weekend czy tylko dzisiaj wolne? Ja tylko dzisiaj, więc zamierzam wykorzystać go w 110% [emoji16] rowery, spacery, kino i pyszne jedzonko [emoji169]
Ja też tylko dziś mam wolne, i też zamierzam dobrze to wykorzystać [emoji16] już samo to, że mogłam się wyspać jest cudowne. Baw się dobrze [emoji846]

Dzień dobry dziewczyny, miłego dnia dla Was 💛 Macie długi weekend czy tylko dzisiaj wolne? Ja tylko dzisiaj, więc zamierzam wykorzystać go w 110% 😁 rowery, spacery, kino i pyszne jedzonko 💛
U mnie długi weekend. I cholernie tego potrzebowałam. Właśnie pyknęłam 32 km na rowerze. Pogoda cudowna. Miłego dnia Dziewczyny! 😊

Oby nie przyszła przez kilka/naście miesięcy [emoji16] trzymam kciuki za jutrzejsze pl kreski [emoji123][emoji1696]

Miłego dnia wszystkim 😙

@Colorful92
Witam Was Dziewczyny ❤️ Co za wsparcie 😍❤️ Dziekuje Wam 😘🥰
Dzis rano znowu obudzil mnie bol jak na @ i dalej nic tylko ten sluz 🙄 zwariuje 🤣 test robilam ale negatywny 😏 teraz bol znowu minal 🤦🏻‍♀️🤣 wszystkie objawy czegokolwiek tez minęły, cyrki jakies, pozostaje mi chyba czekac na @.
Dzień dobry dziewczyny, miłego dnia dla Was 💛 Macie długi weekend czy tylko dzisiaj wolne? Ja tylko dzisiaj, więc zamierzam wykorzystać go w 110% 😁 rowery, spacery, kino i pyszne jedzonko 💛
U mnie dlugi weekend , pogoda piekna, normalnie lato wiec pewnie caly weekend spędzę na tarasie, na spacerach i pewnie jakis wypad nad morze 🙂
Milego dnia dziewczyny 🌷❤️

reklama
Do góry