reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Hej dziewczyny :) 23.05 wzięłam ostatnią tabletkę duphastonu na wywołanie @ . Do dzisiaj nie przyszła , od wczoraj zauważyłam u siebie przeźroczysty śluz taki gesty jak gluty . Czy któraś tak miała ?

reklama
Hej dziewczyny :) 23.05 wzięłam ostatnią tabletkę duphastonu na wywołanie @ . Do dzisiaj nie przyszła , od wczoraj zauważyłam u siebie przeźroczysty śluz taki gesty jak gluty . Czy któraś tak miała ?
U mnie jednorazowo taki gęsty glutek, jak czop śluzowy to występuje albo dzień przed, albo w dniu owulacji :O A z duphastonem nie wiem co to może znaczyć...

Hej ;) Ja pamiętam jak bralam duphaston od 16 do 25 dc. A okres przychodził w 38 a nawet 45 dc...Ale u mnie to najproadopodniej przez prolaktyne.

Witam dziewczyny w ten deszczowy dzień. Czy wy także jesteście takie niecierpliwe? Jak radzicie sobie wciągu dnia żeby przetrwać ten czas do następnych dni płodnych? Poroniłam w kwietniu jeden cykl odpuściliśmy zeby sie zregenerować psychicznie. Jutro dostane @ czekam na niego strasznie;D dzis mam różowy śluz więc raczej w terminie przyjdzie. Za 2 tygodnie jedziemy w góry akurat zaczynają mi się dni płodne mam nadzieję że ten czas będzie owocny;D

@Anasta07 @Colorful92 ja miałam przepisany dupek na wywołanie @ bo parę dni po owu dostałam plamień które trwały 8 dni , dopiero po tych tabletkach powoli przestałam plamić ale długo się z tym męczyłam . Niby 5 dni po odstawieniu miałam dostać @ ale nic się nie zapowiada :/

@Anasta07 @Colorful92 ja miałam przepisany dupek na wywołanie @ bo parę dni po owu dostałam plamień które trwały 8 dni , dopiero po tych tabletkach powoli przestałam plamić ale długo się z tym męczyłam . Niby 5 dni po odstawieniu miałam dostać @ ale nic się nie zapowiada :/
Najważniejsze, że pomogło na plamienia.
Poczekaj kilka dni, jak nie dostaniesz @ może przejdź się do lekarza.

Ja jakiś czas temu miewałam krwotoki z nosa.. i przez dłuższy czas nie miałam okresu - jakby brakowało już krwi... Więc Ty mając plamienia możesz też mieć normalny okres opóźniony. W którym dniu cyklu jesteś?

@Colorful92 gdyby liczyć od pierwszego dnia plamienia to 24 dc ,aczkolwiek w 8 czy 9 dniu tych plamień byłam w szpitalu i tamtejsza Pani doktor mówiła że to nie @ więc sama nie wiem jak mam to już liczyć :/

@Colorful92 gdyby liczyć od pierwszego dnia plamienia to 24 dc ,aczkolwiek w 8 czy 9 dniu tych plamień byłam w szpitalu i tamtejsza Pani doktor mówiła że to nie @ więc sama nie wiem jak mam to już liczyć :/
to myślę, że spokojnie możesz poczekać.
Tak jak Ci pisałam - też powinnam dostawać @ w 27-28-29 dc. ( kilka dnia po odstawieniu duphastonu), a bywało +30 i +40.

Trzymam kciuki i życzę zdrówka! :)

reklama
Do góry