U nas trzeba czekać na wyniki do kolejnego dnia. I nie robią wyników w soboty. Wiec nie wiem czy ewentualnie jak coś wyjdzie to lepiej powtórzyć jutro czy w poniedziałek?To długo musisz czekać. Ja robiłam dzisiaj o 9.30 i o 11 miałam już wynik.
reklama
K
Kropka.88
Gość
Czekac do poniedziałku generalnie przyrost najlepiej obserwować co 48h wiec jutro nie ma sensuU nas trzeba czekać na wyniki do kolejnego dnia. I nie robią wyników w soboty. Wiec nie wiem czy ewentualnie jak coś wyjdzie to lepiej powtórzyć jutro czy w poniedziałek?
Gryfin
Fanka BB :)
Ooo kochana, bardzo mi przykro nic się nie dało zrobić niestety, tak bywa z ciążami biochemicznymi, oby kolejny cykl był dla Ciebie owocny, życzę Ci tego z całego sercaWszystko jasne. Lekarz mi napisał żeby odstawić luteine i czekać na miesiączke. Więc zaczynamy od nowa [emoji22] pocieszcie!
Ok, tak zrobię. DziękiCzekac do poniedziałku generalnie przyrost najlepiej obserwować co 48h wiec jutro nie ma sensu
K
Kropka.88
Gość
A bylas czyms stymulowana? Np Ovitrelle? Przepraszam jesli juz mowilas ale nie pamietam. Czesto po stymulowanej owulacji moze wychodzic dodatki test ciazowy wcale nie oznaczający ciazy .Wszystko jasne. Lekarz mi napisał żeby odstawić luteine i czekać na miesiączke. Więc zaczynamy od nowa [emoji22] pocieszcie!
Glowa do gory! Wszystkie jedziemy na podobnym wózku. Nowy cykl nowe nadzieje
Ostatnio edytowane przez moderatora:
K
Kropka.88
Gość
Takze testujemy razemTo już jakieś mini objawy! Może się udałooo <3
Kupię dzisiaj testy z czułością 10 i myślę, że od weekendu będę testować.
podroz.w.nieznane
Przytulam bardzo mocnoWszystko jasne. Lekarz mi napisał żeby odstawić luteine i czekać na miesiączke. Więc zaczynamy od nowa [emoji22] pocieszcie!
podroz.w.nieznane
Z tego co zauważyłam brakuje nam podpisów na forum z ogólnymi informacjami co u której się dzieje bo zapamiętać wszystkie babeczki i ich historie, objawy, leki, wyniki badań jest bardzo ciężko tak jak np funkcjonuje to na forum ovufriend tylko tam z kolei nikt się nie udziela
reklama
K
Kropka.88
Gość
To prawda , zapamiętac wszystkich to wyczyn czasami wchodze w Wasze profile i czytam wasze wcześniejsze posty zeby przypomniec sobie sytuacjeZ tego co zauważyłam brakuje nam podpisów na forum z ogólnymi informacjami co u której się dzieje bo zapamiętać wszystkie babeczki i ich historie, objawy, leki, wyniki badań jest bardzo ciężko tak jak np funkcjonuje to na forum ovufriend tylko tam z kolei nikt się nie udziela
Podziel się: