reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Hej ☺️ Jak dzisiejsze samopoczucie? U mnie dziś deszczowo i ponuro, do tego muszę jechać do pracy komunikacją miejską i tym bardziej ta pogoda mnie dobija 🙄 Coraz bliżej terminu @, dziś mnie tak z prawej strony boli i ciągnie że czasem to nawet ciężko mi się idzie bo wtedy to jeszcze bardziej czuję 😒 Miłego dnia Wam życzę 🙂
Hej 🌻 Dysk mi wypadł w odcinku lędźwiowym przedwczoraj także u mnie średnio 😂 myslalam że za młoda jestem na takie historie a tu proszę 🤦🏻‍♀️ dobrze że moja przyjaciółka jest fizjoterapeutą, ma jutro przyjechać i mi pomóc chociaż trochę.
A poza tym to jestem w 22dc, w poniedziałek dostałam Ovitrelle także ten cykl będzie trochę dłuższy, zobaczymy co z tego wyniknie ✊🏻
Tobie również miłego dnia 💛

reklama
Ej dziewczyny bo ja prawie z krzesła wpadłam. Jestem 10dpo i chyba widzę cień cienia!!! Endometrium miałam 6mm po owu! Duphaston chyba zdziałał cuda! Po ostatnim poronieniu ciężko się cieszyć tak wcześnie. Jutro powtórzę test i jak też będzie coś widać to w sobotę i w pon pójdę na betę i z tym do gin po więcej dragów 😂😍.

Załączniki

• 20210415_072205.jpg
    20210415_072205.jpg
    598,4 KB · Wyświetleń: 142
  • 20210415_072142.jpg
    20210415_072142.jpg
    848,1 KB · Wyświetleń: 143
Hej 🌻 Dysk mi wypadł w odcinku lędźwiowym przedwczoraj także u mnie średnio 😂 myslalam że za młoda jestem na takie historie a tu proszę 🤦🏻‍♀️ dobrze że moja przyjaciółka jest fizjoterapeutą, ma jutro przyjechać i mi pomóc chociaż trochę.
A poza tym to jestem w 22dc, w poniedziałek dostałam Ovitrelle także ten cykl będzie trochę dłuższy, zobaczymy co z tego wyniknie ✊🏻
Tobie również miłego dnia 💛

O matko 🙄 Ale to coś dźwignęłaś czy tak sam z siebie?

Ej dziewczyny bo ja prawie z krzesła wpadłam. Jestem 10dpo i chyba widzę cień cienia!!! Endometrium miałam 6mm po owu! Duphaston chyba zdziałał cuda! Po ostatnim poronieniu ciężko się cieszyć tak wcześnie. Jutro powtórzę test i jak też będzie coś widać to w sobotę i w pon pójdę na betę i z tym do gin po więcej dragów 😂😍.

Na pinku coś widzę, na tym drugim niezbyt 😌 Trzymam kciuki żeby to była ciąża! ✊

Ej dziewczyny bo ja prawie z krzesła wpadłam. Jestem 10dpo i chyba widzę cień cienia!!! Endometrium miałam 6mm po owu! Duphaston chyba zdziałał cuda! Po ostatnim poronieniu ciężko się cieszyć tak wcześnie. Jutro powtórzę test i jak też będzie coś widać to w sobotę i w pon pójdę na betę i z tym do gin po więcej dragów [emoji23][emoji7].
Ja niestety nie widzę na żadnym, ale o bym się myliła [emoji846] powtórz za 2-3 dni i zobaczysz czy będzie ciemniejsza

Na tym teście Pink jest taka jakby kreseczka widoczna, na drugim niestety nic nie widzę 😒 trzymam kciuki z całych sił aby następny test był 100% pozytywny 🥰

@Lunka85, trzymam kciuki, żeby za kilka dni nie było już wątpliwości :)

pytanko do dziewczyn chodzących na monitoring: możecie mniej więcej opisać jak to wyglada? Co ile chodzicie do gina, ile trwają wizyty i na czym polegają? Przy pierwszej wizycie zapisywalyscie się stricte na monitoring czy pierwsza wizyta byla konsultacyjna i na niej zapada decyzja?

@Lunka85, trzymam kciuki, żeby za kilka dni nie było już wątpliwości :)

pytanko do dziewczyn chodzących na monitoring: możecie mniej więcej opisać jak to wyglada? Co ile chodzicie do gina, ile trwają wizyty i na czym polegają? Przy pierwszej wizycie zapisywalyscie się stricte na monitoring czy pierwsza wizyta byla konsultacyjna i na niej zapada decyzja?

Ja zapisałam się zupełnie niezależnie na monitoring, do miejsca w którym byłam tylko raz na wizycie i to ładne kilka lat temu. Zapisałam się stricte na monitoring na 10 dc, na początku pani doktor spytała w którym dniu cyklu jestem i czy jest to cykl stymulowany czy naturalny. Później było badanie podczas którego powiedziała czy są jakieś pecherzyki, jakiej wielkości i jakiej wielkości jest endometrium. Na koniec doradziła w którym dniu cyklu najlepiej by było pojawić się ponownie i tak zrobiłam :) Na początku byłam zapisana tylko na jedną wizytę, na kolejne zapisywałam się dopiero po badaniu. Cała wizyta trwała maks 10 minut.

reklama
Coś widać [emoji16]
Ej dziewczyny bo ja prawie z krzesła wpadłam. Jestem 10dpo i chyba widzę cień cienia!!! Endometrium miałam 6mm po owu! Duphaston chyba zdziałał cuda! Po ostatnim poronieniu ciężko się cieszyć tak wcześnie. Jutro powtórzę test i jak też będzie coś widać to w sobotę i w pon pójdę na betę i z tym do gin po więcej dragów [emoji23][emoji7].

Do góry