reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Dziewczyny, mam do Was pytanko .. zawsze przed @ conajmniej tydzień wcześniej bolał mnie już brzuch i przeważnie miałam biegunkę. Piersi bolały tak, ze jak po schodach szłam, to myślałam ze je pourywam.. a teraz .. od czasu poronienia, a to już kawałek bo prawie rok, w ogóle przed ani w trakcie okresu nie bolą mnie cycki.. czuje jakby każdy cykl był bez owu :( czy któraś z Was tak miała ? Gin mówi - NO I CO Z TEGO. A ja nie wiem co myśleć 🤔.. nie żeby coś, ale jak bolały mnie , to chociaż czułam ze mam owulacje..
Ja wlasnie w tym cyklu tak mam że w ogóle nie bolą mnie piersi! A zazwyczaj bolą tak że spać na boku nie mogę... Teraz nic, jakby nie plamienie to myślałabym że może w końcu się udało.
Akurat w tym cyklu nie wyłapałam owu testami, więc nie wiem czy nawet była. Jedyne co się zmieniło w tym cyklu to to że zaczęłam brać metformine, mam nadzieję ze nie zatrzymała mi owulacji 😫

reklama
Nooo, jeszcze bym się na 2021 załapała - zakładając że tym razem wszystko będzie ok.
Oby! A który CS? Ile przed @? Fajnie widzieć u kogoś jakiś pozytyw, daje nadzieję! :) Ja chyba wstrzymam się z testowanien do 13dpo,dzisiaj 11dpo, chociaż ostatnio jak się udało zajść to też 10dpo miałam takiego bladzioszka :) Ale póki co nie chcę się rozczarować, pomimo braku objawów zbliżającej się @

Ja wam powiem... ile się narobiłam testów przed terminem @ ile bladzioszków widzialam, od października nie widziałam bladziochow tylko w grudniu i lutym, wtedy widziałam typową biel vizira, małpa zawsze przychodziła jak w zegarku. Tak wiec mam nadzieję, że Wam się uda, ja już czekam, jak małpa się spóźni to wtedy zatestuje

i powiem Wam, jak wczoraj mnie nosiło to tak teraz jak przyszły te testy to faktycznie spokojnie sobie poczekam, jak myśle o tych rozczarowaniach to mi się odechciewa sprawdzania przed terminem @

Ostatnia edycja:
Oby! A który CS? Ile przed @? Fajnie widzieć u kogoś jakiś pozytyw, daje nadzieję! :) Ja chyba wstrzymam się z testowanien do 13dpo,dzisiaj 11dpo, chociaż ostatnio jak się udało zajść to też 10dpo miałam takiego bladzioszka :) Ale póki co nie chcę się rozczarować, pomimo braku objawów zbliżającej się @
Ja nie mam totalnie żadnych objawów jakby ktoś się zastanawiał - sluz jak zawsze, piersi jak zawsze. Dziś 22dc, 10dpo, cykle 26dni. Aha 5cs licząc od łyżeczkowania w grudniu bo nie czekaliśmy na zielone światło.

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny. Jestem nowa na forum choć od dłuższego czasu Was podglądam. U mnie już 8 cykl starań, mąż ma zdiagnozowane żylaki powrózka nasiennego, czekamy na zabieg. Ja z kolei niewielka niedoczynnosc tarczycy ( biorę euthyrox 25). Czy któras z Was ma podobna sytuacje?
Nie jestem z tych kobiet które pragną dziecka w 100%, gdybyśmy nie mieli potomstwa nic by się nie stało, ale mimo mojego podejścia „bierz co życie da” fajnie byłoby zobaczyć dwie kreski.
Cześć! Miło, że się do Nas odezwałaś 😉 A jak dowiedzieliście się o żylakach? Mąż był u androloga na USG? Ja mam niedoczynność i wiele innych chorób, które Nam trochę utrudniają zajście, u Nas obecnie 9 cykl starań więc podobnie jak u Was ✌️

reklama
Do góry