reklama
podroz.w.nieznane
Fanka BB :)
Ale to test z moczu czy z krwi? Jak dla mnie to kreska fabryczna, nie odczytuj go po terminie określonym w instrukcji. Wstrzymaj się 2 dni i zrób ponownie albo idź po prostu na betę, jeśli dziś masz termin @ to beta powinna coś pokazaćW terminie była bardzo blada
Gryfin
A czemu dopiero w poniedziałek? Dzisiaj masz termin @ więc beta z krwi powinna wyjść jeśli jesteś w ciążyWyszłam od lekarza i lekarka tez widzi, na usg jeszcze nie ale szyjka jest rozpulchniona wiec mam w poniedziałek betę zrobic
No na pewno ma swoją teorie skoro każe robić Ci testy i przynosić sobie do pokazania [emoji23]
Nie brzmi Ci to co najmniej dziwnie?
Jeśli twierdzi, że widzi coś na teście ciążowym to znaczy, że uważa że poziom betahcg jest już w stanie określić ciążę [emoji2356]
Nie brzmi Ci to co najmniej dziwnie?
Jeśli twierdzi, że widzi coś na teście ciążowym to znaczy, że uważa że poziom betahcg jest już w stanie określić ciążę [emoji2356]
Bo lekarka u której byłam ma swoją teorie
Gryfin
A jaka to teoria?Bo lekarka u której byłam ma swoją teorie
Kropka29
Moderator
Ze jak jest ciąża to beta w poniedziałek będzie ładna, w sumie do pon mogę zaczekać trzymajcie kciuki
No to wiadomo że im „starsza” będzie ciąża tym beta będzie ładniejsza. Ale to nie zmienia faktu że jeśli wg niej na teście coś widać to i beta tym bardziej już wyjdzie.
Gryfin
Pamiętaj tylko, że nie liczy się wynik samej bety, a ważniejszy - jej przyrostZe jak jest ciąża to beta w poniedziałek będzie ładna, w sumie do pon mogę zaczekać trzymajcie kciuki
reklama
Gryfin
Ładniejszą też bym dala w cudzysłów bo może beta być niska z racji wczesnej ciąży a mieć przyrost prawidłowy mimo toNo to wiadomo że im „starsza” będzie ciąża tym beta będzie ładniejsza. Ale to nie zmienia faktu że jeśli wg niej na teście coś widać to i beta tym bardziej już wyjdzie.
Podziel się: