reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
A ja właśnie się rozsypałam totalnie...Dzisiaj swoją córeczkę urodziła moja kuzynka, sprawdziłam i to był mój termin porodu gdyby udało Nam się za pierwszym razem 😢
Przytulam Cię mocno 😘. Też bym właśnie miała zaraz rodzić jakby się udało od razu. Myślałam o tym dzisiaj i trochę mi było smutno.

Mam badania z krwi w środę z innego powodu i chyba nie wytrzymam i zrobię ta betę o ile @ nie przyjdzie, ta lekarka jest starej daty chyba i liczy cykl co najmniej 28 dni wiec u mnie to będzie piatek

Czesc dziewczyny , czy któraś z Was zażywa duphaston w drugiej fazie cyklu ? Ile dni po odstawieniu macie @?? Ja odstawiłam w piątek (12dpo beta negatywna) , wczoraj powinnam dostać @ ale nie dostałam( zrobilam test -negatywny) wiem , ze po duphastonie może się coś przesunąć, dlatego chciałam podpytać jak to u Was wyglądało?
Dzis 4 dzien po odstawieniu, bol podbrzusza zniknął, pozostały lekko wrażliwe piersi . :)
Za mną pierwszy cykl z duphastonem, 🐵 przyszła po 7 dniach od odstawienia

reklama
A ja właśnie się rozsypałam totalnie...Dzisiaj swoją córeczkę urodziła moja kuzynka, sprawdziłam i to był mój termin porodu gdyby udało Nam się za pierwszym razem 😢
W „moim” terminie urodziła moja koleżanka z pracy :( poroniłam, a tydzień później oznajmiono nam, że ona jest w ciąży :( bardzo mi przykro, wiem co czujesz...

Do góry