K
Katijah
Gość
Dla mnie to też dziwna lekarka skoro dziś jest termin @ to zrobiłabym betę a nie za tydzBo lekarka u której byłam ma swoją teorie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dla mnie to też dziwna lekarka skoro dziś jest termin @ to zrobiłabym betę a nie za tydzBo lekarka u której byłam ma swoją teorie
Ładniejszą też bym dala w cudzysłów bo może beta być niska z racji wczesnej ciąży a mieć przyrost prawidłowy mimo to
Przytulam Cię mocno . Też bym właśnie miała zaraz rodzić jakby się udało od razu. Myślałam o tym dzisiaj i trochę mi było smutno.A ja właśnie się rozsypałam totalnie...Dzisiaj swoją córeczkę urodziła moja kuzynka, sprawdziłam i to był mój termin porodu gdyby udało Nam się za pierwszym razem
To ja Ciebie też przytulam Bardzo się cieszę jej szczęściem, mała jest zdrowa i prześliczna jak na noworodka ale ukuło mnie w sercu niestety, że to nie jaPrzytulam Cię mocno . Też bym właśnie miała zaraz rodzić jakby się udało od razu. Myślałam o tym dzisiaj i trochę mi było smutno.
Za mną pierwszy cykl z duphastonem, przyszła po 7 dniach od odstawieniaCzesc dziewczyny , czy któraś z Was zażywa duphaston w drugiej fazie cyklu ? Ile dni po odstawieniu macie @?? Ja odstawiłam w piątek (12dpo beta negatywna) , wczoraj powinnam dostać @ ale nie dostałam( zrobilam test -negatywny) wiem , ze po duphastonie może się coś przesunąć, dlatego chciałam podpytać jak to u Was wyglądało?
Dzis 4 dzien po odstawieniu, bol podbrzusza zniknął, pozostały lekko wrażliwe piersi .
Nie załamuj się, ważne żeby się udało może inny termin będzie lepszym terminem, trzymam kciukiA ja właśnie się rozsypałam totalnie...Dzisiaj swoją córeczkę urodziła moja kuzynka, sprawdziłam i to był mój termin porodu gdyby udało Nam się za pierwszym razem
Kiedy miałaś owulację?Mam badania z krwi w środę z innego powodu i chyba nie wytrzymam i zrobię ta betę o ile @ nie przyjdzie, ta lekarka jest starej daty chyba i liczy cykl co najmniej 28 dni wiec u mnie to będzie piatek
W „moim” terminie urodziła moja koleżanka z pracy poroniłam, a tydzień później oznajmiono nam, że ona jest w ciąży bardzo mi przykro, wiem co czujesz...A ja właśnie się rozsypałam totalnie...Dzisiaj swoją córeczkę urodziła moja kuzynka, sprawdziłam i to był mój termin porodu gdyby udało Nam się za pierwszym razem