reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Skoro pęcherzyk pękł i pojawiło się ciałko żółte to do owulacji doszło moim zdaniem 🤔 Ja w tym cyklu też byłam na monitoringu, wszystko książkowo, owulacja wystąpiła a jak spytałam gina czy mam zbadać proga tak dla pewności, to powiedziała, że nie widzi potrzeby i że coraz częściej ginekolodzy odchodzą od tej metody bo cytuję: "jest przestarzała i są lepsze sposoby" ale jakie to już nie wiem, nie dopytałam bo byłam już jedną nogą poza gabinetem 😉

Ja jej wierzę bo jest jedną z najlepszych ginekologów w dolnośląskim 👩‍⚕️
Podpowiesz mi do kogo chodzisz? Mieszkam niedaleko Wrocka, a coś czuję, że będę musiała poszukać gina, który zaproponuje jakieś badania i zacznie działać po roku starań.

reklama
A badałaś progesteron? Ile dpo jesteś? Kiedy testujesz?
Nie badam,ale mam przyjmowac dopochwowo, co 12 godzin przez 11 dni a potem test, jak 2 kreski to nadal stosuje, a jak nie to czekam na@. Zawsze tylko test robilam, lekarz mowil ze to wystarczy. Dzis jestem 15 dc a po owu 3 dzien , jutro biote progesteron na noc pierwsza dawke- przyjmuje utrogestan

Dziewczyny widzicie tu cień cienia?

Załączniki

• 8EFCC3B5-9247-4441-9948-B51D4427C14E.jpeg
    8EFCC3B5-9247-4441-9948-B51D4427C14E.jpeg
    2,1 MB · Wyświetleń: 152
reklama
Cześć dziewczyny. Mój ostatni cykl sytymulowany letrozem z potwierdzoną podwójną owulacją, zakończony niepowodzeniem... Jutro HSG. Trochę się stresuję. Ale może to coś w końcu wyjaśni.
Bardzo mi przykro, ale niestety często się tak zdarza...Super, że masz jutro HSG, przynajmniej masz poczucie że nie stoicie w miejscu i coś robicie! Z tego co pamiętam już ponad rok się staracie, dobrze mówię? 🤔

Do góry