reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Właśnie owulacje co miesiąc czuje bo są bolesne, a test był paskowy i nawet nie mogę znaleźć na nim info o czułości... Ginekologa mam za tydzień ale boję się, że zwariuje. 😭
To że występuje ból to nie potwierdza, że owulacja wystąpiła, najpewniejszy jest monitoring u ginekologa, chociaż jak to oni mówią jedynym potwierdzeniem owulacji jest ciąża 😉 Postaraj się uspokoić, bo stres wpływa na długość cyklu

reklama
Dzień dobry :) Jak samopoczucie? Który dzień cyklu, kiedy jakieś dwie kreseczki? 😁 U mnie dziś jeszcze wiosennie, ale od jutra ma już padać 😭 Mam dziś 8 dpo i byłam zrobić progesteron, pierwszy raz w życiu jakoś tak nie dokonać dobrze się czuję po badaniu, mam nadzieję że zaraz mi przejdzie bo dziś pracuje w biurze i będę mieć dużo roboty 😅 Miłego dnia Wam życzę 😊
Ja jestem 12dpo, wczoraj zrobiłam błąd i zatestiwalam, oczywiście negatyw. Termin @ mam na piątek
Beta jest tania nie wiem ile
Ale to chyba groszowa sprawa w porównaniu do testów bo testy kupujemy kupujemy i dalej nie mamy pewności a beta to 100% ja bym robiła
U mnie beta droga 53 zl

reklama
Pierwszy raz badałaś proga? Niestety z takiej wartości owulacji raczej nie było 😔 A jesteś pewna kiedy miałaś? Robiłaś monitoring?

Tak, pierwszy raz. Miałam monitoring, owulacja była jakoś 3-4.04, byłam na usg 07.04 i wszystko wyglądało ładnie. Pęcherzyk pękł, pojawiło się ciałko żółte, endometrium też podobno było w porządku (aczkolwiek minimalnie mniejsze niż przed owulacją). Wydawało się że wszystko w porządku 🤷‍♀️

Do góry