reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

No to wywołałam sobie wilka z lasu :) Tylko napisałam o plamieniu i pojawiło się jak za dotknięciem magicznej różdzki :( Także nie wiem czy w ogóle będzie sens testować, w mityczne plamienie implantacyjne nie wierzę (i tak było by za wcześnie no i jest brązowe)...
Martwi mnie tylko że tak wcześnie przyszło, zazwyczaj miałam 2-3 dni przed @ a teraz 5 :(
Wiem, że dziewczyny pisały tu o objawach pms w udanym cyklu, takich jak bolące piersi czy ból brzucha, ale czy któraś z Was miała też brązowe plamienie jak na okres a mimo to @ już nie przyszła?
nie rob sobie nadzieji kochana tamten cykl szybciej tez mi przyszedł o 5 dni i nie wierzyłam w to bo zawsze koło 30 dni cykl trwał i tez zaczęło się od plamien No ale w ten sam dzień rozkręciło się na @ przykro mi 🥺

reklama
Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was 💛 Jak się czujecie? Który dc? Ktoś dziś testuje? U mnie dziś 23dc 6dpo nic ciekawego się nie dzieje 😉
U mnie dziś 24 dzień cyklu. Poprzedni trwał równe 14 dni 🤷‍♀️. W 15 dc dostałam pełnowymiarowy okres. Zazwyczaj o tej porze cyklu już bolą mnie piersi, a tu nic a nic( pewnie za niski próg).Jutro idę na usg zobaczyć czy torbiel znowu się nie zrobiła. Nastrój tak sobie, bo wszystko jakoś się posypało ostatnio z cyklami, nie jestem pewna czego się nawet spodziewać 🤪. W pracy taki młyn, ze nie wiem jak się nazywam 🙂

Jakoś tak mam wrażenie że od jakiś 3 tygodni wszystko idzie po mojej myśli, co chwilę jakieś dobre wiadomości, cały czas chodzę w bardzo dobrym humorze :D Kupiłam sobie w piątek dwie zdrapki po 5 zł i jakoś tak ciagle zapomniałam żeby je zdrapać, teraz zdrapalam i okazało się ze wygrałam 50 zł 😁 Mój rekord 😀 Jeszcze bardziej mi to humor poprawiło, mam nadzieję że ta dobra passa się utrzyma i za tydzień zobaczę dwie kreseczki 😊😊😊

nie rob sobie nadzieji kochana tamten cykl szybciej tez mi przyszedł o 5 dni i nie wierzyłam w to bo zawsze koło 30 dni cykl trwał i tez zaczęło się od plamien No ale w ten sam dzień rozkręciło się na @ przykro mi 🥺
Nie, nie robię sobie nadziei bo co miesiąc tak mam że zanim zdążę zatestować to dostaję plamienie i już wiem że nie muszę :/ Po roku starań to i tak coraz cięzej mi uwierzyć że w ogóle się uda :/
Z ciekawości pytam, bo wiem że objawy PMS równie dobrze mogą występować w udanym cyklu, ale czy brązowe plamienie też to nie wiem :)

Nie, nie robię sobie nadziei bo co miesiąc tak mam że zanim zdążę zatestować to dostaję plamienie i już wiem że nie muszę :/ Po roku starań to i tak coraz cięzej mi uwierzyć że w ogóle się uda :/
Z ciekawości pytam, bo wiem że objawy PMS równie dobrze mogą występować w udanym cyklu, ale czy brązowe plamienie też to nie wiem :)
Nom dokładnie moja koleżanka miała tak ze była pewna na 100% ze okres będzie miała brzuch bolał wszystko tak jak na @ ale tydzień po spóźnieniu zrobiła test No i dwie kreseczki 😀 uda się zobaczysz przyjdzie ten dzień trzeba zawsze wierzyć w to ! A okres to nowy cykl czyli nowa szansa ❤️

Beta nie jest tania, koszt w zależności od miasta oczywiście się różni, ale zazwyczaj jest to 30zł w górę, u mnie kosztuje 47zł, ale to prawda że jest najbardziej dokładna i żaden test Nam jej nie zastąpi
Jeez to faktycznie poszło w górę , jak ja kiedyś robiłam to chyba było 15-20 zł

reklama
Do góry