reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

No to wywołałam sobie wilka z lasu :) Tylko napisałam o plamieniu i pojawiło się jak za dotknięciem magicznej różdzki :( Także nie wiem czy w ogóle będzie sens testować, w mityczne plamienie implantacyjne nie wierzę (i tak było by za wcześnie no i jest brązowe)...
Martwi mnie tylko że tak wcześnie przyszło, zazwyczaj miałam 2-3 dni przed @ a teraz 5 :(
Wiem, że dziewczyny pisały tu o objawach pms w udanym cyklu, takich jak bolące piersi czy ból brzucha, ale czy któraś z Was miała też brązowe plamienie jak na okres a mimo to @ już nie przyszła?
nie rob sobie nadzieji kochana tamten cykl szybciej tez mi przyszedł o 5 dni i nie wierzyłam w to bo zawsze koło 30 dni cykl trwał i tez zaczęło się od plamien No ale w ten sam dzień rozkręciło się na @ przykro mi 🥺

reklama
Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was 💛 Jak się czujecie? Który dc? Ktoś dziś testuje? U mnie dziś 23dc 6dpo nic ciekawego się nie dzieje 😉
U mnie dziś 24 dzień cyklu. Poprzedni trwał równe 14 dni 🤷‍♀️. W 15 dc dostałam pełnowymiarowy okres. Zazwyczaj o tej porze cyklu już bolą mnie piersi, a tu nic a nic( pewnie za niski próg).Jutro idę na usg zobaczyć czy torbiel znowu się nie zrobiła. Nastrój tak sobie, bo wszystko jakoś się posypało ostatnio z cyklami, nie jestem pewna czego się nawet spodziewać 🤪. W pracy taki młyn, ze nie wiem jak się nazywam 🙂

Jakoś tak mam wrażenie że od jakiś 3 tygodni wszystko idzie po mojej myśli, co chwilę jakieś dobre wiadomości, cały czas chodzę w bardzo dobrym humorze :D Kupiłam sobie w piątek dwie zdrapki po 5 zł i jakoś tak ciagle zapomniałam żeby je zdrapać, teraz zdrapalam i okazało się ze wygrałam 50 zł 😁 Mój rekord 😀 Jeszcze bardziej mi to humor poprawiło, mam nadzieję że ta dobra passa się utrzyma i za tydzień zobaczę dwie kreseczki 😊😊😊

nie rob sobie nadzieji kochana tamten cykl szybciej tez mi przyszedł o 5 dni i nie wierzyłam w to bo zawsze koło 30 dni cykl trwał i tez zaczęło się od plamien No ale w ten sam dzień rozkręciło się na @ przykro mi 🥺
Nie, nie robię sobie nadziei bo co miesiąc tak mam że zanim zdążę zatestować to dostaję plamienie i już wiem że nie muszę :/ Po roku starań to i tak coraz cięzej mi uwierzyć że w ogóle się uda :/
Z ciekawości pytam, bo wiem że objawy PMS równie dobrze mogą występować w udanym cyklu, ale czy brązowe plamienie też to nie wiem :)

Nie, nie robię sobie nadziei bo co miesiąc tak mam że zanim zdążę zatestować to dostaję plamienie i już wiem że nie muszę :/ Po roku starań to i tak coraz cięzej mi uwierzyć że w ogóle się uda :/
Z ciekawości pytam, bo wiem że objawy PMS równie dobrze mogą występować w udanym cyklu, ale czy brązowe plamienie też to nie wiem :)
Nom dokładnie moja koleżanka miała tak ze była pewna na 100% ze okres będzie miała brzuch bolał wszystko tak jak na @ ale tydzień po spóźnieniu zrobiła test No i dwie kreseczki 😀 uda się zobaczysz przyjdzie ten dzień trzeba zawsze wierzyć w to ! A okres to nowy cykl czyli nowa szansa ❤️

Beta nie jest tania, koszt w zależności od miasta oczywiście się różni, ale zazwyczaj jest to 30zł w górę, u mnie kosztuje 47zł, ale to prawda że jest najbardziej dokładna i żaden test Nam jej nie zastąpi
Jeez to faktycznie poszło w górę , jak ja kiedyś robiłam to chyba było 15-20 zł

reklama
Do góry