reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was 💛 Jak się czujecie? Który dc? Ktoś dziś testuje? U mnie dziś 23dc 6dpo nic ciekawego się nie dzieje 😉
Cześć👋😊
U mnie 22 dc, nie wiem ile dpo bo nie wyłapałam w tym miesiacu 😒
Ok 5 dni do 🐒 wg aplikacji, więc jak nie pojawi się plamienie to będę testować na koniec tygodnia ☺
Miłego poniedziałku! 😁

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was 💛 Jak się czujecie? Który dc? Ktoś dziś testuje? U mnie dziś 23dc 6dpo nic ciekawego się nie dzieje 😉
Ja 26 dc , w czwartek testuje, bo w piątek muszę iść na wyrwanie zęba i nie wiem czy zrezygnować. W środę idę na badanie tsh, myślicie czy zrobić od razu betę? Szczerze powiem ze nigdy nie robiłam tego badania. Jaki jest jego koszt?
trzymam za wszystkich kciuki ☺️

U mnie tez 23 dc , zrobiłam test nie wiem po co przecież za wcześnie 🤣 I wyszedl oczywiscie negatywny 🤣🤭🤦🏻‍♀️ Wszystkie bolączki odchodzą po mału wiec chyba zbliża się @😔☂️

Ja 26 dc , w czwartek testuje, bo w piątek muszę iść na wyrwanie zęba i nie wiem czy zrezygnować. W środę idę na badanie tsh, myślicie czy zrobić od razu betę? Szczerze powiem ze nigdy nie robiłam tego badania. Jaki jest jego koszt?
trzymam za wszystkich kciuki ☺️
Beta jest tania nie wiem ile
Ale to chyba groszowa sprawa w porównaniu do testów bo testy kupujemy kupujemy i dalej nie mamy pewności a beta to 100% ja bym robiła

No to wywołałam sobie wilka z lasu :) Tylko napisałam o plamieniu i pojawiło się jak za dotknięciem magicznej różdzki :( Także nie wiem czy w ogóle będzie sens testować, w mityczne plamienie implantacyjne nie wierzę (i tak było by za wcześnie no i jest brązowe)...
Martwi mnie tylko że tak wcześnie przyszło, zazwyczaj miałam 2-3 dni przed @ a teraz 5 :(
Wiem, że dziewczyny pisały tu o objawach pms w udanym cyklu, takich jak bolące piersi czy ból brzucha, ale czy któraś z Was miała też brązowe plamienie jak na okres a mimo to @ już nie przyszła?

reklama
Beta jest tania nie wiem ile
Ale to chyba groszowa sprawa w porównaniu do testów bo testy kupujemy kupujemy i dalej nie mamy pewności a beta to 100% ja bym robiła
Beta nie jest tania, koszt w zależności od miasta oczywiście się różni, ale zazwyczaj jest to 30zł w górę, u mnie kosztuje 47zł, ale to prawda że jest najbardziej dokładna i żaden test Nam jej nie zastąpi

Do góry