reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Tak, właśnie słyszałam o tych typowych objawach, moja szwagierka też choruje na endometriozę i wiem że to nie jest koniec świata ale też stąd wiem właśnie jak się objawia i poza szeregiem objawów jakieś takie przeczucie po prostu mam , jakkolwiek to by nie brzmiało, że w moim przypadku również tak może być 😰
Też mam endometrioze I właśnie ciągle mam zaparcia i gazy, w czasie ciąży przed poronieniem. Może to powoduje poronienia.

reklama
Tak mam skurcze i krwawie, skrzepy też już poszły. Biorę nospe. Kupuje w Polsce. Luteinę brałam w Polsce, w Niemczech nie chcą mi dać. Immunologie miałam badaną u dr. Suchanek. Teraz leczę się u hematologa, tutaj szukałam immunologa ale niestety nie znalazłam. Jak dobry lekarz to proszę o namiary.
Mi też było ciężko znaleźć immunologa, na całe Niemcy jest 3 konkretnych od niepłodności...

Napisalsm obszerny priv. Pisz do mnie jak co - pomogę!

A mi tylko robią badanie ogólne i gadają ze partner ma iść badać plemniki. Właśnie ma iść niedługo choć nie wiem czy to jest powód raczej nie skoro zachodzę w ciążę. Poza tym to już kolejny partner. A problem mam od 13 lat.
Kurczę to słabo, u nas zrobili nasienie i wyszło dobrze ale ja nigdy w ciąży nie byłam, w Waszym przypadku to chyba trochę bez sensu żeby nadali partnera skoro normalnie zachodzisz w ciąże 😕

U mnie dziś 9dc, test owu jak poniżej. Rozumiem, że negatywny i robić dalej? Apka wpisuje mi Lh 4.33 HIGH ale nie wygląda mi to na high 🤔 wiem, ze
F44894F2-2503-466E-A8C6-885293AF9899.jpeg
apka to tylko algorytm dlatego pytam Was :)

reklama
U mnie dziś 9dc, test owu jak poniżej. Rozumiem, że negatywny i robić dalej? Apka wpisuje mi Lh 4.33 HIGH ale nie wygląda mi to na high 🤔 wiem, ze Zobacz załącznik 1258780apka to tylko algorytm dlatego pytam Was :)
rob dalej apka czasem myli kreski i bierze ten cień co wystaje jako ta testowa wiec rob dalej jeszcze negatywny jest 🙂

Do góry