Też mam endometrioze I właśnie ciągle mam zaparcia i gazy, w czasie ciąży przed poronieniem. Może to powoduje poronienia.Tak, właśnie słyszałam o tych typowych objawach, moja szwagierka też choruje na endometriozę i wiem że to nie jest koniec świata ale też stąd wiem właśnie jak się objawia i poza szeregiem objawów jakieś takie przeczucie po prostu mam , jakkolwiek to by nie brzmiało, że w moim przypadku również tak może być
reklama
Magdusia88
Fanka BB :)
Mi też było ciężko znaleźć immunologa, na całe Niemcy jest 3 konkretnych od niepłodności...Tak mam skurcze i krwawie, skrzepy też już poszły. Biorę nospe. Kupuje w Polsce. Luteinę brałam w Polsce, w Niemczech nie chcą mi dać. Immunologie miałam badaną u dr. Suchanek. Teraz leczę się u hematologa, tutaj szukałam immunologa ale niestety nie znalazłam. Jak dobry lekarz to proszę o namiary.
Napisalsm obszerny priv. Pisz do mnie jak co - pomogę!
staraczka 88990
Dziewczyny 14dpo wieczorem jeśli wyszedł negatyw to można uznać go za prawdziwy ?
KasiaKatarina
Kurczę to słabo, u nas zrobili nasienie i wyszło dobrze ale ja nigdy w ciąży nie byłam, w Waszym przypadku to chyba trochę bez sensu żeby nadali partnera skoro normalnie zachodzisz w ciążeA mi tylko robią badanie ogólne i gadają ze partner ma iść badać plemniki. Właśnie ma iść niedługo choć nie wiem czy to jest powód raczej nie skoro zachodzę w ciążę. Poza tym to już kolejny partner. A problem mam od 13 lat.
Ja bym poczekała kilka dni lub zrobiła bete. Beta wychodzi bardziej wiarygodna. Testy z moczu wychodzą najlepiej dopiero tydzień po planowanym okresie.Dziewczyny 14dpo wieczorem jeśli wyszedł negatyw to można uznać go za prawdziwy ?
staraczka 88990
chłopak mnie podkusił mówi rob rob jak ma wyjść to wyjdzie jużJa bym poczekała kilka dni lub zrobiła bete. Beta wychodzi bardziej wiarygodna. Testy z moczu wychodzą najlepiej dopiero tydzień po planowanym okresie.
chłopak mnie podkusił mówi rob rob jak ma wyjść to wyjdzie już
Mi teraz wyszły dwiekreski dwa dni przed okres, ale ta druga była jaśniejsza. Mam regeguralne cykle i różnie wychodzi.chłopak mnie podkusił mówi rob rob jak ma wyjść to wyjdzie już
staraczka 88990
No mi dziś okres powinien być No i nie ma wiec pewnie się opóźnia i w głębi duszy czuje ze gdyby ciąża była to pewnie bladzioch byłby
reklama
staraczka 88990
rob dalej apka czasem myli kreski i bierze ten cień co wystaje jako ta testowa wiec rob dalej jeszcze negatywny jestU mnie dziś 9dc, test owu jak poniżej. Rozumiem, że negatywny i robić dalej? Apka wpisuje mi Lh 4.33 HIGH ale nie wygląda mi to na high wiem, ze Zobacz załącznik 1258780apka to tylko algorytm dlatego pytam Was
Podziel się: