TakRozumiem, ze dziś jest 7 dzień po odstawieniu dophastonu?
reklama
Dziękuję za odpowiedź. Miesiączkę zawsze miałam 29-31 dni. Więc liczyłam,że przyjdzie maksymalnie 18 marca a tu głucha cisza. Tylko śluz biały obfity (przepraszam za dosłowność), zapomniałam włożyć wkładki i podczas załatwiania się wczoraj jakby zastygł jak strup? Pancerz? nie wiem jak to określić..A kiedy spodziewałaś się dostać okres? Owulacja mogła się przesunąć. Ja po hormonach 1,5 roku dochodziłam do siebie, No ale brałam dłużej niż 1 cykl.
hmm a owulację miałam w 1 tygodniu marca,obserwuję śluz i badam szyjkę macicy,była aż zapadnnięta ? z dużym wgłębieniem
coca
Fanka BB :)
Do 14 dni miesiączka powinna się pojawić. Po tym czasie należałoby się udać do lekarza. W międzyczasie jak chcesz możesz zrobić test na wszelki wypadek [emoji6]Tak [emoji57]
Dziękuję za odpowiedź. Miesiączkę zawsze miałam 29-31 dni. Więc liczyłam,że przyjdzie maksymalnie 18 marca a tu głucha cisza. Tylko śluz biały obfity (przepraszam za dosłowność), zapomniałam włożyć wkładki i podczas załatwiania się wczoraj jakby zastygł jak strup? Pancerz? nie wiem jak to określić..
hmm a owulację miałam w 1 tygodniu marca,obserwuję śluz i badam szyjkę macicy,była aż zapadnnięta ? z dużym wgłębieniem
Nie ufam ani obserwacji śluzu ani badaniu szyjki [emoji1787] ale to moje osobiste uprzedzenia, wielu dziewczynom nijak się to pokrywało z rzeczywistością. Niemniej masz dopiero 2 dni spóźnienia zgodnie z Twoimi przewidywaniami, to niewiele. Pierwszy tydzień marca ma 7 dni, wiec owu mogła być zarówno na początku jak i 7 dni później, a co za tym idzie @ powinna się przesunąć tak samo w czasie [emoji6] Nie wiem na ile jednomiesięczne branie antykoncepcji może rozregulowac cykl, ale zakładam ze może, w końcu to hormony.
Dzięki za odpowiedź ale Testu raczej nie ma sensu robić bo wydaje mi się ze nie było przytulanek w czasie owulacji akuratw tym cyklu.. Zadzwonię do mojej gin jak do 14 się nie pojawi.. Jedyne co mnie zastanawia że duphaston ma wyregulować cykl a tu odwrotnie cykl się wydłuża.. No i to że dziewczyny piszą że jak biorą duphaston to piersi zaczynają bóle i wiele innych objawów mają a u u mnie zero objawów.. Ehh
coca
Dzięki za odpowiedź [emoji4]ale Testu raczej nie ma sensu robić bo wydaje mi się ze nie było przytulanek w czasie owulacji akuratw tym cyklu.. Zadzwonię do mojej gin jak do 14 się nie pojawi.. Jedyne co mnie zastanawia że duphaston ma wyregulować cykl a tu odwrotnie cykl się wydłuża.. [emoji57] No i to że dziewczyny piszą że jak biorą duphaston to piersi zaczynają bóle i wiele innych objawów mają a u u mnie zero objawów.. Ehh
U mnie końska dawka luteiny tez nie daje bólu piersi [emoji2368] nie wiem co dokładnie chciał regulować Twój gin skoro z tego co pisałaś cykle miałaś dość regularne i wcale nie super długie [emoji2368]
No właśnie ja też za bardzo tego nie rozumiem, aleU mnie końska dawka luteiny tez nie daje bólu piersinie wiem co dokładnie chciał regulować Twój gin skoro z tego co pisałaś cykle miałaś dość regularne i wcale nie super długie
U mnie końska dawka luteiny tez nie daje bólu piersi [emoji2368] nie wiem co dokładnie chciał regulować Twój gin skoro z tego co pisałaś cykle miałaś dość regularne i wcale nie super długie [emoji2368]
No właśnie ja też za bardzo tego nie rozumiem, ale zaufałam lekarzowi, a teraz mój cykl się wydłuża i co za tym idzie satarania też wydłużają..
coca
Warto by z nim to przegadać. Rozumiem regulowanie jak cykle są rozjechane (raz 28 dni, a raz 45) albo ogólnie są bardzo długie, ale te twoje około 30-32 to zupełnie normalna długość cyklu [emoji2368] nie widzę do końca sensu tego regulować na sile. Jak owulujesz np. W 18dc to faza lutealna ma 12-14 dni wiec idealnie. Ja mam krótka i do tego problem z progiem i zasadne jest wydłużenie trochę tej drugiej fazy wraz z utrzymaniem odpowiedniego poziomu proga.
reklama
Warto by z nim to przegadać. Rozumiem regulowanie jak cykle są rozjechane (raz 28 dni, a raz 45) albo ogólnie są bardzo długie, ale te twoje około 30-32 to zupełnie normalna długość cyklu [emoji2368] nie widzę do końca sensu tego regulować na sile. Jak owulujesz np. W 18dc to faza lutealna ma 12-14 dni wiec idealnie. Ja mam krótka i do tego problem z progiem i zasadne jest wydłużenie trochę tej drugiej fazy wraz z utrzymaniem odpowiedniego poziomu proga.
Podziel się: