reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Jestem już 2 razy po drożności teraz szykuje się na kolejną, jaka metoda wybrałaś drożność z tego co wiem są ich aż 4 🤩🤩 z czego dodatkowo 2 operacyjne 😬😬 jeśli oszukujesz się do zwykłego HSG to bez obaw 😏😏 wizyta na oddziale, badanie, kroplowka z ketanoly, sala zabiegowa, zimny stół 😬😬😬 rtgdoktor plus pielęgniarki, zakładanie wzjernika jak bd siedzieć spieta zaboli polecam oddech głęboki i się rozluźnić 😅😅 gładko wtedy wchodzi ta gromada sprzętu do środka 🤣🤣🤣 podanie kontrastu zdjęcie lekarz mówi co jak , każą Ci usiąść na wózek niepełne 2h odsiedziec na korytarzu i do domciu
Tak, hsg zwykle. To chyba bez tragedii będzie :) ból to dla mnie najmniej ważne, ja wszystko wytrzymam :D

Tylko moje obserwacje i LH.

No I ciagle mi się utrzymuje podwyższona temperatura, a zwykle na tym etapie już spada.

A na jakim jesteś etapie? Temp powinna się utrzymać w gorze mniej więcej do miesiączki, niektórym spada 2 dni przed, innym w trakcie lub po, ale ogólnie faza lutealna jest na wyższych. Test ciążowy rzeczywiście wątpliwe żeby wyszedł 6dpo, bardziej prawdopodobne by było, jakby owu jednak była wcześniej. Testy owu nie u wszystkich dobrze się sprawdzają przy określaniu owu.

Hej! Mój pęcherzyk jednak pękł i co najważniejsze nie zrobiło się z niego ciałko krwotoczne 😁💙
Z jednej strony się cieszę, ale z drugiej wracam do punktu wyjścia i szukania tego co stoi nam na drodze. 😂
Miłego dzionka i trzymam kciuki za testujące na dniach. Mam nadzieję, że kolejne 10 dni jakoś szybko mi zleci z pozytywnym zakończeniem 🎉

Hej! 😊 witam się w połowie cyklu(14dc) mam świetne nastawienie w tym miesiącu i o wiele mniejsze ciśnienie na ⏸, nie wiem czy tarczyca mi się unormowała przez zwiększenie dawki ostatnio czy to wiosna? Czekam tylko kiedy będzie czas @/⏸. A na codzień zero smutku i rozmyślania. Sama się sobie dziwie 😆
Miłego dnia chłopaka dziewczyny ❤️

Hej! Mój pęcherzyk jednak pękł i co najważniejsze nie zrobiło się z niego ciałko krwotoczne 😁💙
Z jednej strony się cieszę, ale z drugiej wracam do punktu wyjścia i szukania tego co stoi nam na drodze. 😂
Miłego dzionka i trzymam kciuki za testujące na dniach. Mam nadzieję, że kolejne 10 dni jakoś szybko mi zleci z pozytywnym zakończeniem 🎉

Zawsze to już jeden problem z głowy. 😀

reklama
Hej! 😊 witam się w połowie cyklu(14dc) mam świetne nastawienie w tym miesiącu i o wiele mniejsze ciśnienie na ⏸, nie wiem czy tarczyca mi się unormowała przez zwiększenie dawki ostatnio czy to wiosna? Czekam tylko kiedy będzie czas @/⏸. A na codzień zero smutku i rozmyślania. Sama się sobie dziwie 😆
Miłego dnia chłopaka dziewczyny ❤️

O jesteśmy w tym samym dniu chyba 🙀 u mnie przyszła owulka wcześniej niż zawsze. Wszystko na wariata robiliśmy
W pn byłam u gina potwierdzil ze jest piekny pecherzyk i mowil ze w pn lub wtorek bedzie owu wiec zabawa byla w pn wieczorem (robilam tez test owu wtedy ale kreska była ciut jasniejsza cos kolo 23:00) we wtorek 13h podróż samolotem więc nie było jak 🙀 o 5 rano we wtorek przed lotniskiem zdążyłam jeszcze zrobic test to byly piekne dwie krechy i jak dojechaliśmy do hotelu to tez pięknie ochrzciliśmy pokój 😹 ale to było coś 20h po teście pozytywnym mam nadzieję ze sie wstrzeliliśmy pieknie i pleminiki tym razem czekaly w gotowosci pieknej na komorke 😹 trzymam kciuki ze cos tutaj sie poszczęści i mam również pozytywne podejście do tego cyklu a teraz w trakcie wakacji nie bede miala moze czasu myslec i sie smucić tylko korzystać ze sloneczka ♥️

Trzymam również kciuki i za Twoje zmagania w owulce ♥️🔥🔥🔥

Do góry