reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
IMG_20210310_072714.jpg
Bardzo bym chciała, żeby było inaczej, ale moim zdaniem jest to fabryczna kreska 🥴 Raz ją widzę a raz nie 🤷🏻‍♀️

PCOS nie mam, ale na drożność się szykuje też. I chętnie posłucham bo nieco o tym:)
Jestem już 2 razy po drożności teraz szykuje się na kolejną, jaka metoda wybrałaś drożność z tego co wiem są ich aż 4 🤩🤩 z czego dodatkowo 2 operacyjne 😬😬 jeśli oszukujesz się do zwykłego HSG to bez obaw 😏😏 wizyta na oddziale, badanie, kroplowka z ketanoly, sala zabiegowa, zimny stół 😬😬😬 rtgdoktor plus pielęgniarki, zakładanie wzjernika jak bd siedzieć spieta zaboli polecam oddech głęboki i się rozluźnić 😅😅 gładko wtedy wchodzi ta gromada sprzętu do środka 🤣🤣🤣 podanie kontrastu zdjęcie lekarz mówi co jak , każą Ci usiąść na wózek niepełne 2h odsiedziec na korytarzu i do domciu

Zobacz załącznik 1246775Bardzo bym chciała, żeby było inaczej, ale moim zdaniem jest to fabryczna kreska 🥴 Raz ją widzę a raz nie 🤷🏻‍♀️
Ja tam coś widzę. Podobno pinki niby pokazują faktycznie ta fabryczna, ale szczerze, pinki to moje ulubione, jakoś tak mi się podobają 😂 , prawie zawsze po nie sięgałam i nigdy nie miałam takiego czegoś. Ja bym zrobiła bete 😉

Nie robiłam właśnie dlatego, że nic tam nie widać ciekawego 🥴 Czuję, że niedługo się przywitam z 9 cyklem, no cóż takie jest życie 🤷🏻‍♀️

Trzymam kciuki żeby @ nie przyszła ✊ U mojej siostry w terminie @ było biało że aż raziło w oczy a dwa dni później piękne dwie kreseczki, więc jeszcze wszystko przed Tobą 😊

reklama
Ja tam coś widzę. Podobno pinki niby pokazują faktycznie ta fabryczna, ale szczerze, pinki to moje ulubione, jakoś tak mi się podobają 😂 , prawie zawsze po nie sięgałam i nigdy nie miałam takiego czegoś. Ja bym zrobiła bete 😉
Myślę że poczekam jeśli @ się spóźni dzień czy dwa, test zrobiłam tylko dlatego, że musiałam dzisiaj iść na badania krwi bo mam wizytę u endo i chciałam zrobić betę przy okazji jeśli II kreska by się pokazała (dzisiaj 12dpo), ale szczerze mówiąc cena mnie zniechęciła 😅 ja raczej jestem z tych kobiet, które czekają ale czasem zdarza się taki dzień jak ten 😉

Do góry