reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Myślę że poczekam jeśli @ się spóźni dzień czy dwa, test zrobiłam tylko dlatego, że musiałam dzisiaj iść na badania krwi bo mam wizytę u endo i chciałam zrobić betę przy okazji jeśli II kreska by się pokazała (dzisiaj 12dpo), ale szczerze mówiąc cena mnie zniechęciła 😅 ja raczej jestem z tych kobiet, które czekają ale czasem zdarza się taki dzień jak ten 😉
Aaa, Ok Ok ☺️ To trzymam kciuki żeby @ nie przyszła 😉

reklama
Ja tez lubie pinki bo mi nigdy fabrycznej nie pokazuja. W poprzednim cyklu jak robilam to ogladalam go na wszystkie strony swiata, nawet pod swiatlo i nie bylo widac kreski fabrycznej.🙂 Moze te strumieniowe maja, a ja robie plytkowe. Moje ulubione, bo czuje ze to test ciazowy haha, owulacyjne mam strumieniowe tak wiec jakby wyszedl pozytywny to maz by myslal ze owu a nie ciaza 🤣🤣🤣 tak to je rozpoznaje 🤣

Ja tez lubie pinki bo mi nigdy fabrycznej nie pokazuja. W poprzednim cyklu jak robilam to ogladalam go na wszystkie strony swiata, nawet pod swiatlo i nie bylo widac kreski fabrycznej.🙂 Moze te strumieniowe maja, a ja robie plytkowe. Moje ulubione, bo czuje ze to test ciazowy haha, owulacyjne mam strumieniowe tak wiec jakby wyszedl pozytywny to maz by myslal ze owu a nie ciaza 🤣🤣🤣 tak to je rozpoznaje 🤣
Znam to oglądanie 😂 we wcześniejszych cyklach jak się staraliśmy to właśnie tak to u mnie wyglądało. I pewnie teraz tez tak będzie 🤷🏻‍♀️ Ale tym razem mam usprawiedliwienie ( sama sobie tak mówię 😂) bo będę musiała być na heparynie, wiec chce jak najwcześniej wykryc ewentualna ciąże 😜

Ja tam jakiś cień widzę [emoji6][emoji4][emoji4]
Nigdy tych testów nie robiłam więc się nie wypowiem co do tego czy pokazuje testową[emoji2368][emoji2368][emoji2368]
Ale trzymam kciuki żeby to jednak był samiutki początek[emoji16][emoji16][emoji16]
Zresztą mieliśmy na grupach nie raz przykład, że takie Cienie to jednak była ciąża[emoji4]
Dzisiaj mam 27dc (12dpo) w tym miesiącu aplikacja wyliczyła mi, że cykl będzie 29 dniowy, więc poczekam jeszcze i jeśli się @ spóźni to na pewno zrobię [emoji6]

reklama
Do góry