reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Oj dobrze dobrze dobrze, no nie wiem kochana kiedy. Oczekuje na @,skonczy się to jadę. Tylko że ona się spóźnia, liczyłam że w tym tygodniu już będzie po, a tu nie ma mowy bo cholera nie chce przyjść :( no i siedzę, czekam.. A Ty kiedy lecisz? :)
A to moze @w ogole nie przyjdzie? 😁 test robiłaś?

reklama
Dostinex. Bierze któraś ten lek z was? Mój pierwszy cykl z nim. Biorę pół tabletki co tydzień. Zawsze w czwartki, źle się po nim czuje. A co do miesiączki to opóźnia wam? Czy tylko pierwszy cykl jest nieregularny? Już po terminie @,szykuje się na drożność, @ma przyjść, jej nie ma to i drożność się odwleka. Aj tam :(
ja brałam miesiąc (1/4 tabletki co środę) czułam się źle tylko 3 pierwsze dni tzn zawroty głowy przed zaśnięciem a odstawiam bo mam teraz antybiotyki i nie łącze tego. Miesiączki nie opóźnił ☺️

ja brałam miesiąc (1/4 tabletki co środę) czułam się źle tylko 3 pierwsze dni tzn zawroty głowy przed zaśnięciem a odstawiam bo mam teraz antybiotyki i nie łącze tego. Miesiączki nie opóźnił ☺️
Hej dziewuszki
ja biore od pol roku co wtorek pol tabletki wlasnie i nie odczuwam zadnych skutkow ubocznych- choc rodzina mowi ze nerwowa bardziej jestem😉 ale to chyba przez to czekanie kazdego miesiaca na @
A droznosc mialam ale pod narkoza, bo razem z laparoskopia gdyz okazalo sie ze mam endometrioze 2 stopnia
staram sie po operacji juz 5 miesiac niestety😢🥺☹️😣

Hej dziewuszki
ja biore od pol roku co wtorek pol tabletki wlasnie i nie odczuwam zadnych skutkow ubocznych- choc rodzina mowi ze nerwowa bardziej jestem😉 ale to chyba przez to czekanie kazdego miesiaca na @
A droznosc mialam ale pod narkoza, bo razem z laparoskopia gdyz okazalo sie ze mam endometrioze 2 stopnia
staram sie po operacji juz 5 miesiac niestety😢🥺☹️😣
Mam znajomą ktora przy endometrozie (w sensie po laparoskopii) zaszła w ciążę w najmniej dla niej spodziewanym momencie (tex wlasniebkilka miesięcy nicnsie nie udawalo)wiec Kochana- nie poddawaj się! 💪🏼 zobaczysz ze sie uda ☺

Testuj dalej, owu może się przesunąć z byle powodu.

Ale ból jajnika, podbrzusza po owu jest w sumie całkiem możliwym zjawiskiem. Wylewająca się krew i płyn z pękniętego pęcherzyka mogą podrażniać okolice i powodować dyskomfort, ból. W niektórych przypadkach pęcherzyk może nawet nie pęknąć i stworzyć torbiel, która tez będzie bolec. To są zupełnie naturalne objawy i na tym etapie napewno nie świadczą o ciąży niestety [emoji6] a ból piersi prawdopodobnie wynika z podwyższonego poziomu progesteronu, co również jest naturalne w fazie lutealnej.
@coca @angeliskax dziewczyny miałyście racje, owulka się przesunęła (a może właściwie jest w punkt, bo to 14dc) więc zaczekam dziś i jutro i od pt wchodzimy z duphasonem. Mam nadzieję, że tym razem za 2 tyg będę miała taki sam uśmiech jak na dzisiejszym teście owu :)

Załączniki

• 11CAFCD2-EE2B-4E53-BA52-A32F60D115A7.jpeg
    11CAFCD2-EE2B-4E53-BA52-A32F60D115A7.jpeg
    59,4 KB · Wyświetleń: 72
Dziewczyny miłego dnia dla Was 💛😊 Dzisiaj pięknie świeci słońce, to musi być dobry dzień, wstałam prawą nogą i mam dobry humor a nie często się to zdarza z rana, więc korzystam 😅 Jak się czujecie? Który dc? Któraś z Was dzisiaj testuje? Ja zatestowałam, bo szłam na badanie krwi i myślałam, że jak zobaczę coś ciekawego to przy okazji zrobię betę, ale moim zdaniem to fabryczna więc nie ma co się nakręcać, dzisiaj 12dpo dopiero 🤷🏻‍♀️

Dziewczyny miłego dnia dla Was 💛😊 Dzisiaj pięknie świeci słońce, to musi być dobry dzień, wstałam prawą nogą i mam dobry humor a nie często się to zdarza z rana, więc korzystam 😅 Jak się czujecie? Który dc? Któraś z Was dzisiaj testuje? Ja zatestowałam, bo szłam na badanie krwi i myślałam, że jak zobaczę coś ciekawego to przy okazji zrobię betę, ale moim zdaniem to fabryczna więc nie ma co się nakręcać, dzisiaj 12dpo dopiero 🤷🏻‍♀️
Pokaż tą fabryczną 😉

reklama
Dzień dobry [emoji16] Ja w ten cykl nie wierzę. Ale dzięki temu jestem spokojniejsza. Nawet nie mierzyłam temperatury bo przeziebienie. Dużo pomiarów byłoby zaburzonych. Dobrze mi to zrobiło. Głowa odpoczęła [emoji16]

Do góry