reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Oj dobrze dobrze dobrze, no nie wiem kochana kiedy. Oczekuje na @,skonczy się to jadę. Tylko że ona się spóźnia, liczyłam że w tym tygodniu już będzie po, a tu nie ma mowy bo cholera nie chce przyjść :( no i siedzę, czekam.. A Ty kiedy lecisz? :)
A to moze @w ogole nie przyjdzie? 😁 test robiłaś?

reklama
Dostinex. Bierze któraś ten lek z was? Mój pierwszy cykl z nim. Biorę pół tabletki co tydzień. Zawsze w czwartki, źle się po nim czuje. A co do miesiączki to opóźnia wam? Czy tylko pierwszy cykl jest nieregularny? Już po terminie @,szykuje się na drożność, @ma przyjść, jej nie ma to i drożność się odwleka. Aj tam :(
ja brałam miesiąc (1/4 tabletki co środę) czułam się źle tylko 3 pierwsze dni tzn zawroty głowy przed zaśnięciem a odstawiam bo mam teraz antybiotyki i nie łącze tego. Miesiączki nie opóźnił ☺️

ja brałam miesiąc (1/4 tabletki co środę) czułam się źle tylko 3 pierwsze dni tzn zawroty głowy przed zaśnięciem a odstawiam bo mam teraz antybiotyki i nie łącze tego. Miesiączki nie opóźnił ☺️
Hej dziewuszki
ja biore od pol roku co wtorek pol tabletki wlasnie i nie odczuwam zadnych skutkow ubocznych- choc rodzina mowi ze nerwowa bardziej jestem😉 ale to chyba przez to czekanie kazdego miesiaca na @
A droznosc mialam ale pod narkoza, bo razem z laparoskopia gdyz okazalo sie ze mam endometrioze 2 stopnia
staram sie po operacji juz 5 miesiac niestety😢🥺☹️😣

Hej dziewuszki
ja biore od pol roku co wtorek pol tabletki wlasnie i nie odczuwam zadnych skutkow ubocznych- choc rodzina mowi ze nerwowa bardziej jestem😉 ale to chyba przez to czekanie kazdego miesiaca na @
A droznosc mialam ale pod narkoza, bo razem z laparoskopia gdyz okazalo sie ze mam endometrioze 2 stopnia
staram sie po operacji juz 5 miesiac niestety😢🥺☹️😣
Mam znajomą ktora przy endometrozie (w sensie po laparoskopii) zaszła w ciążę w najmniej dla niej spodziewanym momencie (tex wlasniebkilka miesięcy nicnsie nie udawalo)wiec Kochana- nie poddawaj się! 💪🏼 zobaczysz ze sie uda ☺

Testuj dalej, owu może się przesunąć z byle powodu.

Ale ból jajnika, podbrzusza po owu jest w sumie całkiem możliwym zjawiskiem. Wylewająca się krew i płyn z pękniętego pęcherzyka mogą podrażniać okolice i powodować dyskomfort, ból. W niektórych przypadkach pęcherzyk może nawet nie pęknąć i stworzyć torbiel, która tez będzie bolec. To są zupełnie naturalne objawy i na tym etapie napewno nie świadczą o ciąży niestety [emoji6] a ból piersi prawdopodobnie wynika z podwyższonego poziomu progesteronu, co również jest naturalne w fazie lutealnej.
@coca @angeliskax dziewczyny miałyście racje, owulka się przesunęła (a może właściwie jest w punkt, bo to 14dc) więc zaczekam dziś i jutro i od pt wchodzimy z duphasonem. Mam nadzieję, że tym razem za 2 tyg będę miała taki sam uśmiech jak na dzisiejszym teście owu :)

Załączniki

• 11CAFCD2-EE2B-4E53-BA52-A32F60D115A7.jpeg
    11CAFCD2-EE2B-4E53-BA52-A32F60D115A7.jpeg
    59,4 KB · Wyświetleń: 81
Dziewczyny miłego dnia dla Was 💛😊 Dzisiaj pięknie świeci słońce, to musi być dobry dzień, wstałam prawą nogą i mam dobry humor a nie często się to zdarza z rana, więc korzystam 😅 Jak się czujecie? Który dc? Któraś z Was dzisiaj testuje? Ja zatestowałam, bo szłam na badanie krwi i myślałam, że jak zobaczę coś ciekawego to przy okazji zrobię betę, ale moim zdaniem to fabryczna więc nie ma co się nakręcać, dzisiaj 12dpo dopiero 🤷🏻‍♀️

Dziewczyny miłego dnia dla Was 💛😊 Dzisiaj pięknie świeci słońce, to musi być dobry dzień, wstałam prawą nogą i mam dobry humor a nie często się to zdarza z rana, więc korzystam 😅 Jak się czujecie? Który dc? Któraś z Was dzisiaj testuje? Ja zatestowałam, bo szłam na badanie krwi i myślałam, że jak zobaczę coś ciekawego to przy okazji zrobię betę, ale moim zdaniem to fabryczna więc nie ma co się nakręcać, dzisiaj 12dpo dopiero 🤷🏻‍♀️
Pokaż tą fabryczną 😉

reklama
Dzień dobry [emoji16] Ja w ten cykl nie wierzę. Ale dzięki temu jestem spokojniejsza. Nawet nie mierzyłam temperatury bo przeziebienie. Dużo pomiarów byłoby zaburzonych. Dobrze mi to zrobiło. Głowa odpoczęła [emoji16]

Do góry