reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Witam się z Wami dziewczyny w tym pięknym dla mnie urodzinowym dniu z negatywnym testem.. ;) no cóż.. tego się spodziewałam, więc czekam na 🙈 postanowiłam, że biorę się za treningi wiec trzymajcie za mnie kciuki żebym wytrwała w postanowieniu ;)
Moja siostra tez ma dzisiaj urodziny! :D Piekny miesiac na urodzinki, wszystkiego najlepszego kochana, duzo zdrowka, milosci i upragnionych dwoch kreseczek, ale cierpliwości w tym ! ;)
No i trzymam kciuki abyś wytrwała w tym postanowieniu, po ćwiczeniach jest o wiele lepsza kondycja i psychiczna i fizyczna więc dobry krok w dobrym kierunku robisz! ❤

reklama
Bonjur 😁🤩😎
Jak myslicie czy oddawanie krwi w 2dpo to dobry pomysl, czy moze lepiej nie ryzykowac i przelozyc na inny czas? 🤔
Pieknego dnia dla nas wszystkich ☀️🌈🌷

A jeszcze mnie dziwią duże ilości śluzu, a nigdy nie miałam aż tak. Od ponad tygodnia mam dużą ilość wodnistego mlecznego

Ja tak miałam w poprzednim cyklu, chociaż wcześniej od lat nigdy nie był mleczny. I musiałam nosić wkładki. Ale mnie już nic nie dziwi, bo chyba w każdym cyklu starań mi coś wymyśli nowego. 😀

Witam się z Wami dziewczyny w tym pięknym dla mnie urodzinowym dniu z negatywnym testem.. ;) no cóż.. tego się spodziewałam, więc czekam na 🙈 postanowiłam, że biorę się za treningi wiec trzymajcie za mnie kciuki żebym wytrwała w postanowieniu ;)

Przykro mi z powodu testu, ale może następny cykl będzie szczęśliwy.

Wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia i spełnienia najskrytszych marzeń i tego o nowym czlonku rodziny. 😀

Cześć 😊
Dziewczyny, które leczyly h pylori proszę powiedzcie mi coś na pocieszenie, jakie leki braliście i czy jakieś skutki uboczne? Metronidazol ma wielkie skutki a ja nie wiem czy to brać ☹️ odkad czytam ulotki nic bym nie brała...

Hej dziewczyny, jestem tu nowa 🤭
Staramy się z mężem od 3 lat, powoli siada mi psychika i mam wrażenie że nikt z bliskich mnie nie rozumie więc postanowiłam poszukać wsparcia u Was... Jak to się mówi dopóki sam nie doświadczysz to nie wiesz o czym mowa 😉 wczoraj zaczęłam kurację Letrozolem, w piątek mam iść na USG i ewentualny zastrzyk, trzymajcie kciuki ✊ Kilka cyklów miałam stymulowanych Klomifenem ale dało mi tyle co łykanie tic-taców 😐

Cześć 😊
Dziewczyny, które leczyly h pylori proszę powiedzcie mi coś na pocieszenie, jakie leki braliście i czy jakieś skutki uboczne? Metronidazol ma wielkie skutki a ja nie wiem czy to brać ☹️ odkad czytam ulotki nic bym nie brała...
Czy ten lek przepisał ci lekarz? Jak tak no to wypadałoby posłuchać lekarza

reklama
Do góry