KolorowaCzerń
Moderator
Ja 14 lutego.
Doczekać się nie mogę
Doczekać się nie mogę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Średnio sobie radzę czekam i czekam. Doszukuje się najmniejszych objawów,które mogą być również zwiastunem nadchodzącej @. Nie lubię czekaćDziewczyny jak sobie radzicie z natrętnymi myślami „udało się czy nie” „nie uda się” „stracony cykl” itd? Ja zajmuje głowę i ręce czym tylko mogę ale jak tylko mam minutę „wolnego” potrafię tylko pomyśleć Indie rozpłakać chociaż wiem ze nie jestem sama w tym ale czuje się winna...
8 dni jeszczeTo już nie tak długo. Kciuki i za wszystkie testujące. Niech posypią się dwie kreski.
Zrozumiałam, że te myśli będą mnie nachodzić, zaakceptowałam to i skupiam się na rzeczach dnia codziennego, oczywiście mam chwilę słabości, zdarza mi się popłakać czy obsesyjnie myśleć cały dzień ale potem zawsze jest lepiej i żyję dalejDziewczyny jak sobie radzicie z natrętnymi myślami „udało się czy nie” „nie uda się” „stracony cykl” itd? Ja zajmuje głowę i ręce czym tylko mogę ale jak tylko mam minutę „wolnego” potrafię tylko pomyśleć Indie rozpłakać chociaż wiem ze nie jestem sama w tym ale czuje się winna...
To dajmy rade razemJa tak samo Chciałabym wytrzymać do 20 lutego ale już wiem, że nie dam rady [emoji16]
My 5 lat temu w walentynki wlasnie stworzylismy nasza wspolna mala milosc. Tego tez i Wam zycze dziewczynyOooo... to u mnie tez w okolicy Walentynek . O ile się nie poprzesuwaliśmy coś.
Ja też mam przewidywaną @ na 18/02 ale najszybciej testy zrobię 20/02 i tak wątpię, że mi się udało. Podczas ostatniej wizyty, miałam pęcherzyk 26mm, to już trochę za dużyJa 18/02 przewidywany okres, ale chyba spróbuje trochę wcześniej