Agugu123
Fanka BB :)
Ja 12 zobaczymy czy cos będzie z tego
Kto teraz testuje w najbliższych dniach ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kto teraz testuje w najbliższych dniach ?
Ja tak samo w Walentynki mamy rocznicę zaręczyn, marzy mi się prezent z tej okazji, więc może 14.02 spróbuję. Gorzej jak się nie uda, bo nastrój pewnie pryśnie.Ja 15 jak tu tyle wytrzymac
U mnie dni płodne w okolicy Walentynek , wiec tez liczę, że będą pamiętneU mnie dni płodne mniej więcej 17-19 lutego.
18 lutego mam 34 urodziny. Ahh, innego prezentu nie pragnę
Dreszczyk emocji zawsze . Życzę cierpliwości i trzymam kciuki!Ja 15 jak tu tyle wytrzymac
Oooo... to u mnie tez w okolicy Walentynek . O ile się nie poprzesuwaliśmy coś.U mnie dni płodne w okolicy Walentynek , wiec tez liczę, że będą pamiętne
Dokładnie mam wizytę 11 to sprawdzę jak owu będzie wyglądać.Oooo... to u mnie tez w okolicy Walentynek . O ile się nie poprzesuwaliśmy coś.
Ja 15 jak tu tyle wytrzymac