reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
U mnie dziś biel na teście 😥
Trochę mnie to dziś zdołowało. Ale cóż, trzeba działać dalej.

Od nowego cyklu chce zacząć brać olej z wiesiołka, bo ostatnio słabo ze śluzem.
Polecacie coś konkretnego? Od którego dnia cyklu zacząć brać?
Bardzo mi przykro, ale głowa do góry. Trzeba mieć nadzieję, że następny będzie lepszy 🙂 Ja testuje jutro, także zobaczymy 😁
A co do oleju z wiesiolka ja go biorę od 1 dc do owulacji

Ja wisiołek stosuje od 1dc do owulacji.

Bardzo mi przykro, ale głowa do góry. Trzeba mieć nadzieję, że następny będzie lepszy 🙂 Ja testuje jutro, także zobaczymy 😁
A co do oleju z wiesiolka ja go biorę od 1 dc do owulacji

Hej Olej z wiesiołka od 1 dnia cyklu do owulacji mi pomaga 😊
Dzięki dziewczyny 🙂
Powiedzcie jeszcze czy tego wiesiołka bierzecie w kapsułkach?

Dzięki dziewczyny 🙂
Powiedzcie jeszcze czy tego wiesiołka bierzecie w kapsułkach?

Ja biorę w kapsułkach Oeparol, niby lepszy jest ten w postaci oleju ale mi ten bardziej odpowiada i 2 kapsułki dziennie od 1 dc są dla mnie wystarczające (bez wiesiołka mam w ogóle problem z zauważeniem śluzu płodnego, jak go biorę to się pojawia w większej ilości). Czasem biorę 2 razy dziennie po 2 kapsułki, ale zazwyczaj tylko raz o nich pamiętam ;)

Okres mam dostać 18/02 i dzieje się coś dziwnego. Mam dosc silne skurcze, boli mnie jajnik mocno (takie silne kłucie). Owulacja napewno już minęła 2-3 dni temu (testy i śluz).
Czy to dobry znak, czy raczej nie za bardzo?

Ja tez mam zagwozdke, za 3-4 dni powinnam dostac okres (cykle 32 dni) Kupilam testy owu jakies tam facelle w rosmannie. No i mowie sprawdze z ciekawosci jak to dziala. Brzuch mnie boli jak na okres, jajniki, caly dol. Siknelam i sa obie kreski. Podobne do siebie. Zrobilam teraz, nie bylam w lazience 2h tak jak pisze w ulotce 🤪
jak to jest ze jak nie ma owu to tez sa obie kreski ? Wiem ze jak to ten dzien to druga powinna byc taka sama albo wyrazniejsza ? A jak juz po albo grubo przed to myslalam ze nie ma wcale drugiej 🤔 chyba ze te testy takie byle jakie.

reklama
Do góry