reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

A masz jakieś objawy na miesiączkę?
Bo ja mam Pierwszy cykl z duphastonem- wczoraj miałam jakiś śluz w kolorze ale widIalam go tylko raz i nic po za tym🤨termin na @ mam na dzisiaj
Nie robiłam testów, ale jak do jutra nie dostanę @ to pójdę chyba na betę
ja właśnie już nie będę się bawić w testy, jeśli do piątku nic się nie rozkręci, to w piątek pójdę na betę. Ale nie wierze w to, pewnie do wieczora coś się rozrusza

reklama
Ja generalnie nie mam nigdy wielu objawów przed @. Nigdy nie boli mnie brzuch, nic mnie nie ciągnie. Od owu bolą mnie zawsze piersi i tyle. I w tym cyklu do tej pory było tak samo, ale dzisiaj zaczął mnie bolec i ciągnąć brzuch, co jest u mnie niespotykanym zjawiskiem. I ciagle latam do wc, bo wydaje mi się, ze @ się rozkręciła, a tam nic🤷‍♀️ bezowe pasemko ewentualnie. Dziwnie działa na mnie ten duphaston, bo obstawiam, ze to właśnie przez niego tak😕
No ja właśnie nie mam porównania bo to Pierwszy miesiąc z dupkiem 🤷‍♀️

Ja kupuję zawsze badania betaHCG przez swisslab- 32 zł i w całej Polsce można zrobić w wybranych labach (u mnie w alab i synevo). Polecam bo mimo że robię w alab to kiedyś bez wykupienia przez swisslab też 57 zł płaciłam. A że się nalatałam na to badanie przy poronieniu to szukałam gdzie najtaniej.

reklama
Do góry