ja właśnie już nie będę się bawić w testy, jeśli do piątku nic się nie rozkręci, to w piątek pójdę na betę. Ale nie wierze w to, pewnie do wieczora coś się rozruszaA masz jakieś objawy na miesiączkę?
Bo ja mam Pierwszy cykl z duphastonem- wczoraj miałam jakiś śluz w kolorze ale widIalam go tylko raz i nic po za tymtermin na @ mam na dzisiaj
Nie robiłam testów, ale jak do jutra nie dostanę @ to pójdę chyba na betę
reklama
Kasialucky
Fanka BB :)
No ja właśnie nie mam porównania bo to Pierwszy miesiąc z dupkiemJa generalnie nie mam nigdy wielu objawów przed @. Nigdy nie boli mnie brzuch, nic mnie nie ciągnie. Od owu bolą mnie zawsze piersi i tyle. I w tym cyklu do tej pory było tak samo, ale dzisiaj zaczął mnie bolec i ciągnąć brzuch, co jest u mnie niespotykanym zjawiskiem. I ciagle latam do wc, bo wydaje mi się, ze @ się rozkręciła, a tam nic bezowe pasemko ewentualnie. Dziwnie działa na mnie ten duphaston, bo obstawiam, ze to właśnie przez niego tak
Ja w pierwszym cyklu z duphastonem miałam plamienia dzień przed @ i nic poza tym (w sensie żadnych innych różnic). W drugim cyklu w ogóle zero zmian. No i w tym trzecim cyklu to co napisałam. Dlatego już sama nie wiem, co mam myślećNo ja właśnie nie mam porównania bo to Pierwszy miesiąc z dupkiem
Agnieszka_1988
Jeszcze będzie pięknie. Trzymam kciuki [emoji4]
Zobacz załącznik 1226069
no i wyszło na to ze nic nie wyszło.. jestem zawiedziona- mało powiedziane..
Pozostaje mi teraz czekać na okres.. I obiecuje sobie ze już dosyc z objawami, testami i ciągłym myśleniem czy może się udało czy nie[emoji845]
Agnieszka_1988
Ja kupuję zawsze badania betaHCG przez swisslab- 32 zł i w całej Polsce można zrobić w wybranych labach (u mnie w alab i synevo). Polecam bo mimo że robię w alab to kiedyś bez wykupienia przez swisslab też 57 zł płaciłam. A że się nalatałam na to badanie przy poronieniu to szukałam gdzie najtaniej.
Gryfin
Dzisiaj mam termin @ ewentualnie jutro, narazie czekam nie chce testować dopóki nie będzie 2-3 dni spóźnienia
Agnieszka_1988
Trzymam cichutko kciuki [emoji4]
Dzisiaj mam termin @ ewentualnie jutro, narazie czekam nie chce testować dopóki nie będzie 2-3 dni spóźnienia [emoji6]
Gryfin
DziękujęTrzymam cichutko kciuki [emoji4]
reklama
Podziel się: