staraczka_22
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, czy są może tutaj dziewczyny, które mają długie cykle 35-37 dni?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczyny, czy są może tutaj dziewczyny, które mają długie cykle 35-37 dni?
U mnie też długie cykle, nawet czasem ponad 40 dni.Cześć dziewczyny, czy są może tutaj dziewczyny, które mają długie cykle 35-37 dni?
Przy takich długich cyklach.A wiecie kiedy macie owulacje?
Testy pozytywne ok 24-25 dc.A wiecie kiedy macie owulacje?
A wiecie kiedy macie owulacje?
Tez mnie to dziwi i wydaje mi sie biopsja + kolposkopia wazniejszym badaniem, ale moze u mnie chodzi o to ze bardzo go cisne o ciaze i moze zeby nie bylo nwarotu. Sprawy onkologiczne wykluczone. Moze mam po prostu po ciazy stan zapalny i trzeba go zaleczyc bo dla dziecka i mnie moze byc taka postac rzeczy niebezpieczna, a moze mi hormony polecialy, a od tego tez takie kwiatki w cytologii. Nie mniej najgorsze mam za soba.Dlaczego nie koniec u Ciebie skoro wyniki masz idealne ..albo źle zrozumiałam? Co to mogą być za komórki jeśli nie rakowe przy wyniku asc h? A test na HPV jak się robi ? Robiłam cytologię rok temu w grudniu , była ok. Po porodzie wyszedł taki wynik jak Ci podałam. Miałam też w ciąży nadżerkę ...nie wiem co z nią teraz bo jak byłam na wizycie poporodowej to lekarz nic nie mówił. Jutro jadę po skierowanie na badanie histo. Ile czasu czekałaś na wynik bo mi lekarz powiedział , że 3-4 tygodnie ...bardzo długo. Ten wynik cytologii brzmi dla mnie jakoś groźnie ...czytałam że regularna cytologia dużo daje ale możecie ciąży coś się obudziło ?i nieważne że robiłam badania regularnie.
No wlasnie ta kolezanka mi opowiadala. Ją zwolnili bo by musieli jej dac awans/ podwuzke a taniej bylo z lapanki wziac po jakimś cosinusie Patrzac na to co sie dzieje podczas pandemii to zaraz bedziemy miec takich lekarzy z lapankiJa pracuje w aptece i wiem jak to bywa od drugiej strony... Też mogłabym napisać książkę, przeszłam 3 pracodawców i tak naprawdę rządzi kasa... Nie zawsze mamy wpływ na to co sprzedajemy...