reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

A to nie wiem jak u was, ale u mnie z rodziny jak jest sytuacja, że lekarz musi cię obejrzeć, a nie chce to robimy 'bure' i wtedy nas przyjmuje. Chociaż są lekarze, którzy sami powiedzą, żeby do nich przyjechać, bo muszą zbadać. Jak można coś załatwić przez telefon, np receptę czy skierowanie to jest to nawet wygodniejsze, bo nie trzeba specjalnie jeździć [emoji6]
Hej! Zauważyłam Twój wpis tutaj, to na 100% jesteście nastawieni na próby [emoji16][emoji16] my na razie tak na luzie, z naszą płodnością raczej słabo, bez progesteronu pewnie i tak nic nie wyjdzie [emoji52] i już sama nie wiem czy do gina za pół roku na cykle obserwowane + progesteron czy na razie dać sobie spokój i zobaczyć co natura pokaże..

reklama
Hej dziewczyny,
Czy są wśród Was takie, które stymulują się lekiem Bemfola lub czeka je terapia tym lekiem? Jeśli tak to zapraszam do kontaktu na priv - hania.p.li@wp.pl
Mam sporo opakowań do oddania i chętnie się podzielę, może komuś też przyniesie szczęście ☺️

Hej! Zauważyłam Twój wpis tutaj, to na 100% jesteście nastawieni na próby [emoji16][emoji16] my na razie tak na luzie, z naszą płodnością raczej słabo, bez progesteronu pewnie i tak nic nie wyjdzie [emoji52] i już sama nie wiem czy do gina za pół roku na cykle obserwowane + progesteron czy na razie dać sobie spokój i zobaczyć co natura pokaże..
Tak, wczoraj dostałam pierwszy okres po porodzie, więc na razie na luzie podchodzimy. Chociaż bym chciała, żeby jak najszybciej się udało. Może znowu trafimy razem na forum dla ciężarnych 😁 Na razie się zastanawiam, czy będę miała wg owulację. Przy poprzednich staraniach po odstawieniu anty jej wg nie miałam. Dopiero stymulacja nam pomogła.
Mi wszyscy lekarze całą ciążę powtarzali, że po porodzie wszystko może się zmienić. Co do zbyt niskiego progesteronu.. Moja kuzynka dwa razy miała sytuację, że w ciążę nie mogła zajść. A wystarczylo, że zbiła troszkę tarczycę i pl owulacji brała duphaston. Dwa razy udało jej się za pierwszym razem. A tak to nic z tego nie wychodziło. Zależy jak szybko chcecie kolejne dziecko. Jeśli chcecie przed końcem macierzyńskiego, to bym nie czekała tylko poszła do lekarza 😉

Ho Ho Ho dziś 27 dc a ja prestalam sie czuć na @ :D Może niepokalane poczęcie :D zaraz po zabiegu mialam zachcianki :D I sie smialam do meza ze moze mnie podczas uspienia zaplodnili in vitro :D Jak tak to bylabym bardzo zadowolona z uslug mojego ginekologa :D kompleksowa obsluga XD nie wiem tylko co na to partner bo to napewno nie jego dziecko haha. Żarty zartami ale jutro sprobuje zadzwonic czy sa moje wyniki hist pat.

reklama
Ho Ho Ho dziś 27 dc a ja prestalam sie czuć na @ :D Może niepokalane poczęcie :D zaraz po zabiegu mialam zachcianki :D I sie smialam do meza ze moze mnie podczas uspienia zaplodnili in vitro :D Jak tak to bylabym bardzo zadowolona z uslug mojego ginekologa :D kompleksowa obsluga XD nie wiem tylko co na to partner bo to napewno nie jego dziecko haha. Żarty zartami ale jutro sprobuje zadzwonic czy sa moje wyniki hist pat.
to by był kompleks 😁 z niespodzianką a wiec jutro się dużo wyjaśnia
ja wczoraj pierwszy plaster borowiny nałożyłam na siebie, co dziwne cycki na to zareagowały jakos tak się pobudziły 🤪

Ostatnia edycja:
Do góry