reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2021

to by był kompleks 😁 z niespodzianką a wiec jutro się dużo wyjaśnia
ja wczoraj pierwszy plaster borowiny nałożyłam na siebie, co dziwne cyrki na to zareagowały jakos tak się pobudziły 🤪
:D No podobno daje czadu ta borowina :D
Mam nadzieje ze sie zaskocze jutro Polska sluzba zdrowia i wyniki beda. Mam na wypisie 4 tyg :p a ja planuje dzwonic po 18 dniach :D Moga mnie jeszcze ochrzanic co ja ich pospieszam :D (takie badanie robi sie za granica3-4dni).

reklama
No to jutro oby dwie mamy ciężki dzień 😘
Zara tam ciezki :D ja sie jeszcze musze umowic po odbior :D to nie te czasy ze se wbijasz i odbierasz swoj wynik :D tam trzeba sie umowic w okreslonych godzinach i to jedna godzina dziennie XD... Mam nadzieje, ze uda mi sie od razu tam podjechac... bez jajec i umowic sie do lekarza XD nie wiem czy bede w ogole w ten wynik zagladac XD widzialam ze sa po lacinie. Jeszcze sie zestresuje.

Wzięłam Swanson na próbę. Zobaczymy :) mój M to libido ma jak talala. Ja jestem niestety często kłoda 😏 chociaż jak odstawiłam tabsy i jeden lek na głowę to jest zdecydowana poprawa nawet po mojej stronie .

U nas jedynie libido obnizyc moze nasza pierworodna :D smyru smyru a tu z drugiego pokolu łeeee łeeeee :D łup łup ( walenie sagenem o szczepelki) i po mizianku :D
giphy.gif

Podziel się że mną tym nadmiarem [emoji6]
Chcesz to Ci narazie oddam :D bo naprawde co chwile cos i nie mozemy z partnerem sobie pouzywac. Juz przwedwczoraj ulzylam mu inaczej bo od polowy pazdziernika nic. :D Teraz znow bedzie @ - > ocena gina jak sie goje lub od razu skierowanie na zabieg = XD znow miesiac celibagtu. Jeeejjj XD !

reklama
Do góry