angeliskax
Moderator
Hahaha No wlasnie! A kto powiedział ze to FACET musi być na górzeNajwyżej przejmiesz Ty pałeczkę w przenośni i dosłownie a mąż niech poleży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahaha No wlasnie! A kto powiedział ze to FACET musi być na górzeNajwyżej przejmiesz Ty pałeczkę w przenośni i dosłownie a mąż niech poleży
No ja dzisiaj zrobiłam test owu to nie było kreski Jutro zrobię kolejnyU mnie i według mnie i według kalendarzyka i testów wyszło idealnie
No pewnie , ze nieeee niech se chłop poleżyHahaha No wlasnie! A kto powiedział ze to FACET musi być na górze
Który dzisiaj dzień? Ja miałam w 16 już dwie mocne kreski i w 17 czułam owulacje , a co z tego wyszło to zobaczymy , może bliźnięta tak jak lekarz mówił albo kolejny cyklNo ja dzisiaj zrobiłam test owu to nie było kreski Jutro zrobię kolejny
Nie , nie ma . Kreski musza być obie bardzo wyraźne ...Kochane to znowu ja i testy owulacyjne ;D jestem w 12 dniu cyklu, według aplikacji powinnam mieć owulację jutro, a tutaj taki wynik testu. Mam rozumieć, że owulacji jeszcze nie ma tak? Zobacz załącznik 1245243
Test jest negatywny. Jak będziesz miała kreski takiej samej intensywności to znaczy, że owu prawdopodobnie wystąpi w przeciągu 12-36 hKochane to znowu ja i testy owulacyjne ;D jestem w 12 dniu cyklu, według aplikacji powinnam mieć owulację jutro, a tutaj taki wynik testu. Mam rozumieć, że owulacji jeszcze nie ma tak? Zobacz załącznik 1245243
9 dzien ale zrobilam zeby nie zaskoczylo mnie w tym miesiacuKtóry dzisiaj dzień? Ja miałam w 16 już dwie mocne kreski i w 17 czułam owulacje , a co z tego wyszło to zobaczymy , może bliźnięta tak jak lekarz mówił albo kolejny cykl
i trzymam kciuki za Ciebie, bliznieta to sama bym chciala <3Który dzisiaj dzień? Ja miałam w 16 już dwie mocne kreski i w 17 czułam owulacje , a co z tego wyszło to zobaczymy , może bliźnięta tak jak lekarz mówił albo kolejny cykl
Tak, ja mam bardzo niskie AMH, 0,6. Przedwczesne wygasanie jajników. U mojego partnera wszystko super.To samo u mnie wczoraj [emoji52] współczuje. Tyle ze jestem w połowie Twojej drogi dopiero. Diagnozowaliscie się już jakoś?
Kurcze... Ale jeśli lekarze dają nadzieje na zaplodnienie naturalne to chyba wiedza co mówią.. Trzymam kciuki aby się udało jak najszybciej. Może urlop się wam przyda?Tak, ja mam bardzo niskie AMH, 0,6. Przedwczesne wygasanie jajników. U mojego partnera wszystko super.