reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Która dziewczyna miała 10 lutego owulacje, kiedy testujecie? Ja gdyby okres nie przyszedł planowałam w sobotę, ale chyba nie wytrzymam i jutro rano zrobiee

reklama
Dzień dobry :) Jak tam samopoczucie? Ja miałam wczoraj usuwane dwie ósemki i dziś jest tragedia, nie mogę prawie w ogóle otwierać buzi bo boli 😭 Ze względu na to że dziś już 41 dc a do tej pory miałam cykle idealnie regularne po 29 dni miałam dziś teleporadę z moim ginekologiem. Mówi, że takie spóźnienie po przebytym covidzie jest całkowicie normalne i dużo pacjentek się z tym zgłasza. Mam poczekać jeszcze kilka dni a jak @ nie przyjdzie to wziąć duphaston. Najgorszy efekt covida jaki do tej pory miałam, te czekanie aż @ przyjdzie jest najgorsze 🙄

Dzień dobry :) Jak tam samopoczucie? Ja miałam wczoraj usuwane dwie ósemki i dziś jest tragedia, nie mogę prawie w ogóle otwierać buzi bo boli 😭 Ze względu na to że dziś już 41 dc a do tej pory miałam cykle idealnie regularne po 29 dni miałam dziś teleporadę z moim ginekologiem. Mówi, że takie spóźnienie po przebytym covidzie jest całkowicie normalne i dużo pacjentek się z tym zgłasza. Mam poczekać jeszcze kilka dni a jak @ nie przyjdzie to wziąć duphaston. Najgorszy efekt covida jaki do tej pory miałam, te czekanie aż @ przyjdzie jest najgorsze 🙄
Omg, dwie na raz 😮?
A nie dostałaś leków przeciwbólowych? Ja po usunięciu ósemek dostałam Nimesil. Przy dwóch w ogóle nie był potrzebny a przy trzeciej byłam nim ululana ze dwa tygodnie 😉.

Dzień dobry :) Jak tam samopoczucie? Ja miałam wczoraj usuwane dwie ósemki i dziś jest tragedia, nie mogę prawie w ogóle otwierać buzi bo boli [emoji24] Ze względu na to że dziś już 41 dc a do tej pory miałam cykle idealnie regularne po 29 dni miałam dziś teleporadę z moim ginekologiem. Mówi, że takie spóźnienie po przebytym covidzie jest całkowicie normalne i dużo pacjentek się z tym zgłasza. Mam poczekać jeszcze kilka dni a jak @ nie przyjdzie to wziąć duphaston. Najgorszy efekt covida jaki do tej pory miałam, te czekanie aż @ przyjdzie jest najgorsze [emoji849]
Ja kiedyś usuwałam ósemkę to poszło spoko :D teraz mam termin na 11 marca ale zaczynam od tej łatwiejszej. Jedna rośnie mi poziomo w dziąśle więc będzie z antybiotykiem, rozcinaniem itp.
Moje samopoczucie w miarę.. Dziś 2dc chyba [emoji204] się mści. Od wczoraj na tabletkach tak brzuch boli [emoji21]

Omg, dwie na raz 😮?
A nie dostałaś leków przeciwbólowych? Ja po usunięciu ósemek dostałam Nimesil. Przy dwóch w ogóle nie był potrzebny a przy trzeciej byłam nim ululana ze dwa tygodnie 😉.

Tak, ogólnie mam do usunięcia 4, bo żadna mi się nie mieści 🤦‍♀️ Usunęli mi wczoraj dwie po lewej stronie, bo te z prawej są zatrzymane i jest cięższy dostęp do nich. Cała wizyta trwała 30 minut więc poszło ekspresowo, dopóki znieczulenie działało było okej. Wieczorem zaczęło boleć i mam wszystko strasznie opuchnięte. Nie dostałam nic, jedynie kartkę z zaleceniami gdzie jest napisane żeby ewentualnie w razie bólu brać standardowe leki przeciwbólowe 🤷‍♀️ I jak wezmę tabletki to już tak nie boli, ale przez to że mam wszystko opuchnięte ciężko mi ruszać głową czy np pić bo mam problem z przełykaniem 🙄 Nie pocieszyłaś mnie z tymi dwoma tygodniami 😱😱😱

Ja kiedyś usuwałam ósemkę to poszło spoko :D teraz mam termin na 11 marca ale zaczynam od tej łatwiejszej. Jedna rośnie mi poziomo w dziąśle więc będzie z antybiotykiem, rozcinaniem itp.
Moje samopoczucie w miarę.. Dziś 2dc chyba [emoji204] się mści. Od wczoraj na tabletkach tak brzuch boli [emoji21]

To ja właśnie mam jeszcze jedną, która tylko częściowo zaczęła wychodzić z dziąsła i drugą która też rośnie mi poziomo w dziąśle więc więcej zabawy z nią będzie 🙄 Do usunięcia zbierałam się ze 4 lata, coś czuję że z drugą stroną będzie podobnie 😅

reklama
Która dziewczyna miała 10 lutego owulacje, kiedy testujecie? Ja gdyby okres nie przyszedł planowałam w sobotę, ale chyba nie wytrzymam i jutro ran

Która dziewczyna miała 10 lutego owulacje, kiedy testujecie? Ja gdyby okres nie przyszedł planowałam w sobotę, ale chyba nie wytrzymam i jutro rano zrobiee
Hej 😉 ja również miałam owulację 10 i czekam do piątku aby zrobić test 🙂 mam lekki stresik ale próbuje nie zwariować. Póki co zauwazylam dziwny ból w podbrzuszu , którym utrzymuje się już kilka dni , podwyższana temperatura oraz żyłki na piersiach ogromne .

Do góry