reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Ostatnia edycja:
Może proroczy ten sen? (28dc moje są max 33

Załączniki

• IMG_6076.jpg
    IMG_6076.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 123
  • IMG_6074.jpg
    IMG_6074.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 116
Dzień dobry :) ja powinnam być już po @ a dalej czekam, zaczyna mnie to coraz bardziej irytować, najdłuższy cykl w moim życiu 🤬 Zaczynam się coraz bardziej zastanawiać czy to na prawdę covid mógł mi tak poprzesuwać wszystko czy coś się tam dzieje 🤔 A najbliższy termin do mojego ginekologa to 29 marca 🤦‍♀️ Zapisałam się na teleporadę na 2 marca, może przez telefon mi coś doradzi aczkolwiek mam nadzieję, że do tego czasu już ta wredna 🐒 przyjdzie 🙄
Trzymam kciuki żeby ten spokój okazał pozytywny ✊

Dlatego ja staram się nie ulec i nie robić testów owu, wiem że za bardzo by mnie to nastawiało na przytulaski tylko w okolicy owu. A tak to staramy się działać regularnie prawie cały cykl i się nie martwię że coś przeoczę :D

Ja mam trzy starsze siostry - jest między mną i nimi 12, 11 i 4 lata różnicy. Wcześniej bardziej ta różnica była odczuwalna, bo gdy one miały np 20 a ja 8 to oczywiście chciałam chodzić z nimi na imprezy i tak dalej, chciałam też być dorosła :D Ale teraz ta różnica w ogóle już nie jest zauważalna. Mam koleżankę, która ma siostrę 16 lat młodszą i też nie narzeka. Co prawda niedługo po jej narodzinach się wyprowadziła (w wieku 19 lat więc mała miała 3 latka), ale nie wyobraża sobie bez niej życia i jest jej oczkiem w głowie ☺️
Mi po covidzie wszystko się przesunęło o tydzień 🤷

reklama
Do góry