reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Ostatnia edycja:
Może proroczy ten sen? (28dc moje są max 33

Załączniki

• IMG_6076.jpg
    IMG_6076.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 121
  • IMG_6074.jpg
    IMG_6074.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 114
Dzień dobry :) ja powinnam być już po @ a dalej czekam, zaczyna mnie to coraz bardziej irytować, najdłuższy cykl w moim życiu 🤬 Zaczynam się coraz bardziej zastanawiać czy to na prawdę covid mógł mi tak poprzesuwać wszystko czy coś się tam dzieje 🤔 A najbliższy termin do mojego ginekologa to 29 marca 🤦‍♀️ Zapisałam się na teleporadę na 2 marca, może przez telefon mi coś doradzi aczkolwiek mam nadzieję, że do tego czasu już ta wredna 🐒 przyjdzie 🙄
Trzymam kciuki żeby ten spokój okazał pozytywny ✊

Dlatego ja staram się nie ulec i nie robić testów owu, wiem że za bardzo by mnie to nastawiało na przytulaski tylko w okolicy owu. A tak to staramy się działać regularnie prawie cały cykl i się nie martwię że coś przeoczę :D

Ja mam trzy starsze siostry - jest między mną i nimi 12, 11 i 4 lata różnicy. Wcześniej bardziej ta różnica była odczuwalna, bo gdy one miały np 20 a ja 8 to oczywiście chciałam chodzić z nimi na imprezy i tak dalej, chciałam też być dorosła :D Ale teraz ta różnica w ogóle już nie jest zauważalna. Mam koleżankę, która ma siostrę 16 lat młodszą i też nie narzeka. Co prawda niedługo po jej narodzinach się wyprowadziła (w wieku 19 lat więc mała miała 3 latka), ale nie wyobraża sobie bez niej życia i jest jej oczkiem w głowie ☺️
Mi po covidzie wszystko się przesunęło o tydzień 🤷

reklama
Do góry