Gryfin
Fanka BB :)
Cierpliwości życzęCześć wszystkim [emoji4] ja jestem 2 dpo, więc najgorszy czas czekania przede mną. Miłego dnia [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cierpliwości życzęCześć wszystkim [emoji4] ja jestem 2 dpo, więc najgorszy czas czekania przede mną. Miłego dnia [emoji16]
Oj tak. To czekanie zawsze najgorsze [emoji274]Cześć wszystkim [emoji4] ja jestem 2 dpo, więc najgorszy czas czekania przede mną. Miłego dnia [emoji16]
Dziękuję [emoji85]Cierpliwości życzę [emoji85][emoji16]
Chciałabym przestać się zastanawiać czy się udało czy nie, ale myślenie o tym towarzyszy mi przy każdej czynności [emoji2368] ciężka sprawa...Oj tak. To czekanie zawsze najgorsze [emoji274]
Mnie sie kiedys snilo ze urodzilam coreczke. Kilka miesiecy pozniej bylam w ciazy ...z corka. Moze to i przypadek ale ja ten sen doskonale pamietamJAKI MIAŁAM DZIŚ SEN urodziłam synka
Prześladują mnie te myśli i już się zaczynaja sny
Mnie sie kiedys snilo ze urodzilam coreczke. Kilka miesiecy pozniej bylam w ciazy ...z corka. Moze to i przypadek ale ja ten sen doskonale pamietam
Lubię takie sny mi też od czasu do czasu śni się ciążaJAKI MIAŁAM DZIŚ SEN urodziłam synka
Prześladują mnie te myśli i już się zaczynaja sny
Mi się ostatnio śniła trzy dni pod rząd ciąża, poród itp [emoji3526]JAKI MIAŁAM DZIŚ SEN [emoji7] urodziłam synka [emoji2]
Prześladują mnie te myśli i już się zaczynaja sny [emoji33]
Mi po covidzie wszystko się przesunęło o tydzieńDzień dobry ja powinnam być już po @ a dalej czekam, zaczyna mnie to coraz bardziej irytować, najdłuższy cykl w moim życiu Zaczynam się coraz bardziej zastanawiać czy to na prawdę covid mógł mi tak poprzesuwać wszystko czy coś się tam dzieje A najbliższy termin do mojego ginekologa to 29 marca Zapisałam się na teleporadę na 2 marca, może przez telefon mi coś doradzi aczkolwiek mam nadzieję, że do tego czasu już ta wredna przyjdzie
Trzymam kciuki żeby ten spokój okazał pozytywny
Dlatego ja staram się nie ulec i nie robić testów owu, wiem że za bardzo by mnie to nastawiało na przytulaski tylko w okolicy owu. A tak to staramy się działać regularnie prawie cały cykl i się nie martwię że coś przeoczę
Ja mam trzy starsze siostry - jest między mną i nimi 12, 11 i 4 lata różnicy. Wcześniej bardziej ta różnica była odczuwalna, bo gdy one miały np 20 a ja 8 to oczywiście chciałam chodzić z nimi na imprezy i tak dalej, chciałam też być dorosła Ale teraz ta różnica w ogóle już nie jest zauważalna. Mam koleżankę, która ma siostrę 16 lat młodszą i też nie narzeka. Co prawda niedługo po jej narodzinach się wyprowadziła (w wieku 19 lat więc mała miała 3 latka), ale nie wyobraża sobie bez niej życia i jest jej oczkiem w głowie
Jaki to test? Widzę drugą kreskę ale czy nie powinna być bliżej, ta wydaje mi się trochę za daleko Czy to nie jest kreska tylko kawałek testu, ciężko powiedzieć bo jest rozebrany i nie wiem gdzie patrzeć..Może proroczy ten sen? (28dc moje są max 33