reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was 😊💛 Jak się czujecie? Który dc? Ktoś dziś testuje? U mnie dzisiaj 11dc i działamy z mężem cały czas, bo ochota duża 😁 nie robię testów ani nic z tych rzeczy, odpuściłam totalnie, przez 6 cykli udawało mi się pięknie wychwycić peak a i tak nic z tego nie było, więc po co tracić pieniądze i nerwy 🤷🏻‍♀️
Coś w tym jest... - gdyby nie stymulacja w tym miesiącu to bym tez odpuściła LH
u mnie 9dc 😀

reklama
Czesc Dziewczyny, a u mnie 3dc. Okres mnie bardzo zaskoczyl bo pojawil sie tydzien wczesniej niz powinien. Czekam na wyniki wamazu i jesli beda ok to w tym cyklu badanie droznosci.

Hej :) oh to prawie podobnie jak ja ;) z tym że my już mamy jedną córkę ... zaraz kończy 10 lat i przez te 10 lat nie chciałam więcej dzieci ... mąż mówił ze jestem egoistką ... i że jedno to za mało , czas pomyśleć o młodej .. może będzie jej raźniej w życiu ? Ale boje się różnicy wieku .. 5 stycznia wyciągnęłam spirale , 28 test był pozytywny ( w moje urodziny ) M się śmiał że zrobił mi taki prezent że przez kolejne dziesięć lat ma prezenty z głowy 🙈 ale niestety pare dni później okazało się że to ciąża biochemiczna 🙁 Mimo próśb mojej Pano gin, postanowiłam nie czekać miesiąc i żuć normalnie .. za 10 dni powinnam testować .. ale od wczoraj czuje się dziwnie .. tak jak zeszłym razem .. czuje że coś się dzieje .. chyba ze mój organizm Plata mi figle
Między mną, a siostrą jest 12 lat różnicy. Rocznikowo mam 29, a ona 17 i nie wyobrażam sobie, żeby mogło jej nie być! 😀 Wiadomo na początku była lekka przepaść między nami, ale teraz to moja najlepsza przyjaciółka z którą super się dogaduje. Rodzeństwo, to piękna rzecz i nie ważne jaka jest różnica wieku ❤️
Także nie obawiaj się 😀

Między mną, a siostrą jest 12 lat różnicy. Rocznikowo mam 29, a ona 17 i nie wyobrażam sobie, żeby mogło jej nie być! 😀 Wiadomo na początku była lekka przepaść między nami, ale teraz to moja najlepsza przyjaciółka z którą super się dogaduje. Rodzeństwo, to piękna rzecz i nie ważne jaka jest różnica wieku ❤️
Także nie obawiaj się 😀
Dziękuje Ci bardzo ❤️

Hej dziewczyny😊 troszke Was podczytuje, jesli chodzi o nas zaczynamy 3 cykl staran , dzis 2dc 😊 jestem juz mama 9 latka i szczerze dlugo maz musial mnie namawiac na drugie dziecko😊 w naszym przypadku nie zawsze udawalo sie trafic na dni plodne ze wzgledu na prace meza ale ten cykl mam nadzieję ze bedzje owocny bo wszystkie dni plodne razem w domu😊😊 jestem po 8 latach stosowania antykoncepcji, odstawiłam w listoladzie i do tej pory cykle zbytnio sie nie roznia , trwaja tyle samo z tym ze przestawily sie o 2 dni😊Trzymam kciuki za Was wszystkie😘

Dzień dobry dziewczyny 😊 miłego poniedziałku! Mój zaczął się nieludzko wcześnie, o 6 rano - jechałam na pobranie krwi. Najgorsze nie było wstawanie, a skrobanie szyb w aucie 🤣 a potem oczywiście kolejka do pobrania, ludzie się wtłoczyli do przychodni, a później ich wyganiali bo nie było 2 metrów odstępu 🤦‍♀️ najważniejsze że krew pobrana, czekam na wyniki bety i proga. Trzymajcie kciuki 😊
Właśnie opisałaś mój dzień, też skrobanie szyb w aucie mnie nie omineło 😅z tą tylko różnicą, że ja się nie dostałam na pobranie bo o 7:05 jak przyszłam było już 12 osób przede mną a ja nie miałam, aż tyle czasu bo do pracy musiałam jechać 😉

Dzień dobry :-)
Jak tam samopoczucie w poniedziałek?
Przyszły poniedziałek będzie dniem mojego testowania :-) już nie mogę się doczekać, chociaż jakoś mniej niż zazwyczaj. Coś za spokojna jestem w tym cyklu ;-)

Dzień dobry :) ja powinnam być już po @ a dalej czekam, zaczyna mnie to coraz bardziej irytować, najdłuższy cykl w moim życiu 🤬 Zaczynam się coraz bardziej zastanawiać czy to na prawdę covid mógł mi tak poprzesuwać wszystko czy coś się tam dzieje 🤔 A najbliższy termin do mojego ginekologa to 29 marca 🤦‍♀️ Zapisałam się na teleporadę na 2 marca, może przez telefon mi coś doradzi aczkolwiek mam nadzieję, że do tego czasu już ta wredna 🐒 przyjdzie 🙄
Trzymam kciuki żeby ten spokój okazał pozytywny ✊

Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was 😊💛 Jak się czujecie? Który dc? Ktoś dziś testuje? U mnie dzisiaj 11dc i działamy z mężem cały czas, bo ochota duża 😁 nie robię testów ani nic z tych rzeczy, odpuściłam totalnie, przez 6 cykli udawało mi się pięknie wychwycić peak a i tak nic z tego nie było, więc po co tracić pieniądze i nerwy 🤷🏻‍♀️

Dlatego ja staram się nie ulec i nie robić testów owu, wiem że za bardzo by mnie to nastawiało na przytulaski tylko w okolicy owu. A tak to staramy się działać regularnie prawie cały cykl i się nie martwię że coś przeoczę :D

Także nie obawiaj się 😀

Ja mam trzy starsze siostry - jest między mną i nimi 12, 11 i 4 lata różnicy. Wcześniej bardziej ta różnica była odczuwalna, bo gdy one miały np 20 a ja 8 to oczywiście chciałam chodzić z nimi na imprezy i tak dalej, chciałam też być dorosła :D Ale teraz ta różnica w ogóle już nie jest zauważalna. Mam koleżankę, która ma siostrę 16 lat młodszą i też nie narzeka. Co prawda niedługo po jej narodzinach się wyprowadziła (w wieku 19 lat więc mała miała 3 latka), ale nie wyobraża sobie bez niej życia i jest jej oczkiem w głowie ☺️

reklama
Do góry