reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Mam pytanie do dziewczyn, które ostatnio zobaczyły dwie kreseczki: który cykl był tym szczęśliwym? 😊 Czasem pojawia mi się w głowie myśl, że jakby wszystko było w porządku to by się przecież już dawno udało a tu mimo że dopiero rozpocznę 5 cs to czasem tracę nadzieję 😌

Mam pytanie do dziewczyn, które ostatnio zobaczyły dwie kreseczki: który cykl był tym szczęśliwym? 😊 Czasem pojawia mi się w głowie myśl, że jakby wszystko było w porządku to by się przecież już dawno udało a tu mimo że dopiero rozpocznę 5 cs to czasem tracę nadzieję 😌

Wiesz co, ja w listopadzie od razu w 1 cs zobaczyłam 2kreseczki i niestety ciąża się nie utrzymała.. I szczerze chyba wolałabym poczekać te pare cykli niż przejść przez utratę ciąży (u mnie jeszcze to niezbyt dobrze przebiegało wiec 2 msc miałam dzień w dzień przepłakane)
Ale wiadomo, że jak już podjęło się decyzję o dziecku to już by się chciało być w tej ciąży. Ja sama od tego msc nie mogę się na niczym innym skupić jak tylko na tej sprawie. Mam wrażenie ze juz przeczytałam cały internet. Wszędzie widzę kobiety w ciąży a na instagramie już zaczęłam też obserwować pare profili z instamami i az serce rośnie jak widzę bombelki. Chociaż przed decyzja o staraniu sie w ogole mnie to nie interesowało nawet mowilam ze moge nie miec dzieci bo po co tylko darmozjady hodować 😹 (choć mój mąż już nalegał od jakiś 4lat a ja nigdy nie byłam gotowa)

reklama
Do góry