reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Mam pytanie do dziewczyn, które ostatnio zobaczyły dwie kreseczki: który cykl był tym szczęśliwym? 😊 Czasem pojawia mi się w głowie myśl, że jakby wszystko było w porządku to by się przecież już dawno udało a tu mimo że dopiero rozpocznę 5 cs to czasem tracę nadzieję 😌

Mam pytanie do dziewczyn, które ostatnio zobaczyły dwie kreseczki: który cykl był tym szczęśliwym? 😊 Czasem pojawia mi się w głowie myśl, że jakby wszystko było w porządku to by się przecież już dawno udało a tu mimo że dopiero rozpocznę 5 cs to czasem tracę nadzieję 😌

Wiesz co, ja w listopadzie od razu w 1 cs zobaczyłam 2kreseczki i niestety ciąża się nie utrzymała.. I szczerze chyba wolałabym poczekać te pare cykli niż przejść przez utratę ciąży (u mnie jeszcze to niezbyt dobrze przebiegało wiec 2 msc miałam dzień w dzień przepłakane)
Ale wiadomo, że jak już podjęło się decyzję o dziecku to już by się chciało być w tej ciąży. Ja sama od tego msc nie mogę się na niczym innym skupić jak tylko na tej sprawie. Mam wrażenie ze juz przeczytałam cały internet. Wszędzie widzę kobiety w ciąży a na instagramie już zaczęłam też obserwować pare profili z instamami i az serce rośnie jak widzę bombelki. Chociaż przed decyzja o staraniu sie w ogole mnie to nie interesowało nawet mowilam ze moge nie miec dzieci bo po co tylko darmozjady hodować 😹 (choć mój mąż już nalegał od jakiś 4lat a ja nigdy nie byłam gotowa)

reklama
Do góry