Dobrze powiedziane, zdrówko! Zobacz załącznik 1237049
Cudny kubek, muszę sobie taki sprawić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze powiedziane, zdrówko! Zobacz załącznik 1237049
Cudny kubek, muszę sobie taki sprawić
Kubek jest z Gym Hero, ale kupiony lata temuCudny kubek, muszę sobie taki sprawić
Storczyki są sztuczne z Pracowni Green DecoPS. Czym Kochana podkarmiasz te storczyki, że tak pięknie rosną? Teraz się porządnie przyjrzałam i oczom nie wierzę, wyglądają super!
To zdecydowanie za wcześnie na objawy ciążowe, ile dpo jesteś? Jakie długie masz cykle?
Ja nigdy nawet tak przed @ nie mialam. A dzidzie staralismy się codzienne przez okres dni plodnych. Owulacje oraz dwa dni po.U mnie w kilku ostatnich cyklach jakieś 2-3 dni po domniemanej przeze mnie owulacji zaczynały mnie boleć piersi, robiły się strasznie nabrzmiałe i tkliwe i tak już się utrzymywało do samej @.
Storczyki są sztuczne z Pracowni Green Deco
Ja nigdy nawet tak przed @ nie mialam. A dzidzie staralismy się codzienne przez okres dni plodnych. Owulacje oraz dwa dni po.
Czasem kobiecy cykl potrafi nieźle namieszać w głowie, ja w tym cyklu na przykład mam pierwszy raz w życiu niemiłosiernie swędzące sutki i tylko sutki piersi mnie nie bolą ale nie zakładam, że to ciąża, bo na objawy zdecydowanie za wcześnie mimo że dziś mam termin @ i nie przyszła mimo to życzę Ci żeby Twoje przeczucia były trafione i żebyś zobaczyła II kreski na teście ciążowymRegularne 26 dni.
Tydzień po owulacji. Wiem,że to za szybko ale jestem zdziwiona bo nigdy nie mialam takich objawów nawet przed @. Nigdy. Nigdy nie swedzialy ani nie draznily mnie piersi. Żyłki mialam ale teraz mam takie widoczne żyły i naczynka jakby popekane. I nadwrażliwość ze swedzeniem na przemian. O podbrzuszu i jajnikach to ani nie bede opowiadala bo co chwile coś.