reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

No to trzymam kciuki mocno! ❤️ oby ten walentynkowy czas nam tutaj sprzyjał. 🙂

Dziewczyny przyznać się, ile pączków już spałaszowanych? 🍩🍩🍩 😁 pieczecie dzisiaj coś dobrego, czy może macie jakieś sprawdzone cukiernie/piekarnie? 🤔

Ja już dziś wciągnęłam 3 faworki zrobione przez moją mamę, na talerzyku czeka więcej 😅 a ja jak skończę pracę (do 16 jestem na zdalnej) to biorę się za robienie pączków 😋

reklama
No to trzymam kciuki mocno! ❤️ oby ten walentynkowy czas nam tutaj sprzyjał. 🙂

Dziewczyny przyznać się, ile pączków już spałaszowanych? 🍩🍩🍩 😁 pieczecie dzisiaj coś dobrego, czy może macie jakieś sprawdzone cukiernie/piekarnie? 🤔
W sumie nie pomyślałam o tym, ale to faktycznie byłby super pomysł na spędzenie Walentynek i prezent dla męża 🥰
Ja dzisiaj jeszcze nie zjadłam ani jednego, bo mąż zabrał moje auto do pracy, bo jego jest u mechanika 😊 ale już mu dałam wytyczne gdzie ma skręcić jak będzie wracał 😁 po najpyszniejsze pączki z serkiem mascarpone i malinami 🤤🤤

W sumie nie pomyślałam o tym, ale to faktycznie byłby super pomysł na spędzenie Walentynek i prezent dla męża 🥰
Ja dzisiaj jeszcze nie zjadłam ani jednego, bo mąż zabrał moje auto do pracy, bo jego jest u mechanika 😊 ale już mu dałam wytyczne gdzie ma skręcić jak będzie wracał 😁 po najpyszniejsze pączki z serkiem mascarpone i malinami 🤤🤤
No i może pare z Nutellą i Rafaello 🤤 to na bank ciąża albo okres, dzisiaj nie biorę jeńców 😅 🙈

Oooj, to musi być mega dobre! 😁 Tak czekałam na ten czwartek bo generalnie w tygodniu raczej nie jem słodyczy, teraz M też właściwie nic słodkiego nie je, ale od kilku dni miałam taką chęć na coś dobrego (na bank na przychodzącą 🐒), że dzisiaj nie będę sobie odmawiać. 😎🍩

No wlasnie to jest mój pierwszy cykl stymulowany, i tak jak dziewczyny mowily sprawdzają się objawy typu uderzania goraca i czuć strasznie jajniki, a ja czułam jajniki tylko jak brałam a teraz to nie bardzo tak średnio 🤔 który to twoj cykl staran?
Jeżeli miałabym określić co do liczby od kad liczę - to 7😊
Ale od marca nie używaliśmy żadnej antykoncepcji - żyliśmy przygotowaniami do slubu który był we wrześniu
(Mam 37 l mąż 41)
Staramy się o pierwsze ❤️
stresuje się ta stymulacja czy da efektów urośnie pęcherzyk i pęknie 😞

Dziewczyny, uśmiech, kawka, ciastko i do przodu z tym czwartkiem ☕😘

Załączniki

• B692F0B9-111E-4626-9F18-404CCAD53D15.jpeg
    B692F0B9-111E-4626-9F18-404CCAD53D15.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 67
Witajcie, jestem tu nowa i to mój pierwszy wykres. Staramy się od 3 cykli, temperature zaczęłam mierzyć dopiero w tym cyklu. Aplikacja sama wyznaczyła dzień owulacji. Co o tym myślicie? Dla mnie jest to wyjąkowo pogmatwane, a czytając fora - same wiecie... mentlik w głowie. Zaznaczam, że wpisywałam tylko temperaturę.
148913469_2808620826061070_647996335092597886_n.jpg

reklama
Do góry