Werani
Zaangażowana w BB
Dziękuję za kciuki!W sumie dopóki miesiączka nie przyjdzie to nie da się przewidzieć a 4 dni to bardzo dużo więc trzymam kciuki, żeby jednak się udało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję za kciuki!W sumie dopóki miesiączka nie przyjdzie to nie da się przewidzieć a 4 dni to bardzo dużo więc trzymam kciuki, żeby jednak się udało
Byłaś u lekarza? Może powiedziałby coś o owulacji. Bardzo mi przykro z powodu straty. Trzymam mocno kciuki by się udało wszystkoJa ciągle czekam na @ po poronieniu, nie mam pojęcia w jakim czasie cyklu jestem, nic nie czuję, masakra... Chciałabym moc już się od nowa starać a tu narazie zupa... Dziewczyny które przeszły poronienie długo czekałyście na pierwszą [emoji204]?
Po drugiej stracie plamiłam przez 2 miesiące a @ przyszła po dokładnie 72 dniachJa ciągle czekam na @ po poronieniu, nie mam pojęcia w jakim czasie cyklu jestem, nic nie czuję, masakra... Chciałabym moc już się od nowa starać a tu narazie zupa... Dziewczyny które przeszły poronienie długo czekałyście na pierwszą [emoji204]?
ja jeszcze mam kilka dni do testowania...ale już czuje stres. Długo już czekamy za pierwszym dziekiem..boje się kolejnej straty. Wiem, że nie powinno się tak do tego podchodzić...ale nie mogę odsunąć od siebie tej myśli, czy tym razem będzie wszystko w porządku.... macie jakieś rady ??
Cześć! Miło, że do Nas wpadłaśHej dziewczyny, czytam wiec sie witam
Chcialam wam tylko powiedziec ze tworzycie wspaniala spolecznosc i dodajecie sily i otuchy. Dobrze jest miec miejsce gdzie mozna zajrzec i otrzymac zrozumienie Milego dnia dla wszystkich i wielu pozytywnych testow.
38 lat, 7cs o pierwsze dziecko, 22/27dc
Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was Jak się dziś czujecie? Który dc? Ktoś dziś testuje? U mnie na razie cisza, @ powinna dzisiaj przyjść, nie mam testu w domu więc zostaje mi poczekać i zobaczyć jak się sytuacja rozwinie
To nie odsuwaj tych myśli, bo one w Tobie będą. Daj im wybrzmieć, wygadaj się komuś, kto cię wysłucha, nie oceni. Tylko nie pozwól żeby te myśli zatruły Ci życie. Dobrze sobie zdawać sprawę, że nie każda ciąża kończy się szczęśliwie, ale czy przez to należy odbierać sobie radość z oczekiwania na maleństwo? Głowa do góryja jeszcze mam kilka dni do testowania...ale już czuje stres. Długo już czekamy za pierwszym dziekiem..boje się kolejnej straty. Wiem, że nie powinno się tak do tego podchodzić...ale nie mogę odsunąć od siebie tej myśli, czy tym razem będzie wszystko w porządku.... macie jakieś rady ??