reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Trochę bez sensu jest taka interpretacja nie wiedząc jaki poziom tych hormonów masz zazwyczaj w tym dniu cyklu.

Dzisiaj 18dc śluz ciągnący, nadal ból w podbrzuszu. Mogę prosić o interpretację tego testu owu? Do tej pory stosowałam innej firmy, ten jest rossmannowski. Już pozytywny czy jeszcze nie? Jeśli nie to kiedy zrobić kolejny, bo ewidentnie coś jest już na rzeczy. Podobno niektóre dziewczyny robią dwa razy dziennie kiedy owulka jest blisko.
Negatyw. Ale cos się zaczyba dziać 😊

reklama
Mam inne testy owulacyjne i u mnie, żeby był pozytywny to druga kreska musi być taka sama / ciemniejsza od kontrolnej. Więc według tego ten nie jest pozytywny. Ale nie wiem jak działają Twoje? Może wystarczy jakakolwiek kreska.
I tak, robię dwa razy w dniu piku. Jak o 13 test wychodził mi ciemniejszy niż normalnie ale jeszcze nie pozytywny to robiłam następny przed 17. Ten następny był już pozytywny. Robiłam tak w dwóch cyklach, w obu się sprawdziło.
To są chyba Facelle 🤔

Nie do końca jeatem pewna czy tonjakies zdrowe...
Kuzyn wytrzymał 14 dni na tym poście injuz widział podwójnie.
chyba tak być nie powinno
Jesli zachowuje sie caly protokol I nie zaczyna diety mimo przeciwskazan, to powinno byc ok. Zdecydowanie jest to zdrowa dieta, ale rygorystyczna I nie dla kazdego.

Nie do końca jeatem pewna czy tonjakies zdrowe...
Kuzyn wytrzymał 14 dni na tym poście injuz widział podwójnie.
chyba tak być nie powinno
Ten post przeprowadzałam już 3 razy, raz 14 dni, za drugim razem 21, za trzecim 30 przeczytałam wszystkie książki dr Dąbrowskiej, byłam na 4 jej wykładach, jestem odpowiednio przygotowana 😉 Post jest bardzo wymagający i zdecydowanie nie jest dla wszystkich, trzeba mieć dużą wiedzę żeby przeprowadzić go dobrze i nie zrobić sobie krzywdy, zdaję sobie z tego sprawę 😉

@Gryfin tak to facelle test był. Spoko czyli jeszcze negatywny. A cykl już i tak na straty, także tylko dla własnej wiedzy chcę sprawdzić co pokażą testy owu. Cykle mam różnej długości, ale raczej z tych dłuższych. Trzy ostatnie to 32, 33 i 34dni, myślę że ten też może mieć koło 34dni, bo nic wcześniej się nie działo.

@Gryfin tak to facelle test był. Spoko czyli jeszcze negatywny. A cykl już i tak na straty, także tylko dla własnej wiedzy chce sprawdzić co pokażą testy owu. Cykle mam różnej długości, ale raczej z tych dłuższych. Trzy ostatnie to 32, 33 i 34dni, myślę że ten też może mieć koło 34dni, bo nic wcześniej się nie działo.
A czemu na straty, jeśli można spytać?

reklama
Do góry