reklama
Gryfin
Fanka BB :)
Gratulacje zdrowej i spokojnej ciąży życzęzaczelam sie starac gdzies 22 stycznia i dzis 3+5 tc
Gryfin
Dziękuję bardzo teoretycznie wiem, że objawy mogą być takie same jak na @ ale co miesiąc czuję się praktycznie tak samoGryfin, póki @ nie przyszła to nic straconego, ale wiadomo kobieta zawsze swoj organizm zna lepiej. Mimo wszystko mocno trzymam kciuki za ciebie
Gryfin
To negatywne nastawienie zaczyna się przekształcać w złośćProszę mi się tu negatywnie nie nastawiać, póki nie ma @ to nadzieja jest!
Kropka29
Moderator
To negatywne nastawienie zaczyna się przekształcać w złość
W sumie to może lepiej pozytywnie się zaskoczyć niż znowu rozczarować Ja w tym miesiącu kompletnie nie czuje się okresowo, zero jakichkolwiek objawów mimo że w poprzednich cyklach kilka dni przed @ już było źle. Gdyby nie świadomość, że musiałby się stać cud żebym była w ciąży to bym się już dawno nakręciła że może się udało
Gryfin
Też miałam taki jeden cykl, zero PMS, zero bólu a i tak @ przyszła Nasze ciała lubią sobie czasem Nas podręczyć widzęW sumie to może lepiej pozytywnie się zaskoczyć niż znowu rozczarować Ja w tym miesiącu kompletnie nie czuje się okresowo, zero jakichkolwiek objawów mimo że w poprzednich cyklach kilka dni przed @ już było źle. Gdyby nie świadomość, że musiałby się stać cud żebym była w ciąży to bym się już dawno nakręciła że może się udało
Kropka29
Moderator
Też miałam taki jeden cykl, zero PMS, zero bólu a i tak @ przyszła Nasze ciała lubią sobie czasem Nas podręczyć widzę
U mnie przyjdzie na pewno więc się nie nastawiam, ale pocieszam się faktem że chociaż jeden miesiąc mogę odpocząć psychicznie bez nakręcania się i doszukiwania objawów ale coś jest w tym dręczeniu, przed staraniami 2-3 dni przed @ zaczynały boleć mnie piersi i tyle a każdy kolejny cykl był identyczny z poprzednim. A teraz w każdym coś innego się dzieje
Karolina2495
A ja chyba wyleczyłam to zapalenie i czekamy co się wydarzy [emoji16] cykle mają rozstrzał, jeśli chodzi o długość (chyba przez karmienie piersią), zresztą to nie jedyne utrudnienie [emoji51]
Gratuluję dobrych wyników męża[emoji4]
Cześć! A jak u Ciebie? [emoji3526]
Karolina2495
Super!! Gratulacje [emoji16]
zaczelam sie starac gdzies 22 stycznia i dzis 3+5 tc
reklama
Gryfin
Super, że Ci się udało wyleczyć zapalenie, teraz nic tylko działać dziękuję bardzo, dziewczyny się śmieją ze to chyba jakiś SupermanA ja chyba wyleczyłam to zapalenie i czekamy co się wydarzy [emoji16] cykle mają rozstrzał, jeśli chodzi o długość (chyba przez karmienie piersią), zresztą to nie jedyne utrudnienie [emoji51]
Podziel się: