reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
To negatywne nastawienie zaczyna się przekształcać w złość 😅

W sumie to może lepiej pozytywnie się zaskoczyć niż znowu rozczarować 😅 Ja w tym miesiącu kompletnie nie czuje się okresowo, zero jakichkolwiek objawów mimo że w poprzednich cyklach kilka dni przed @ już było źle. Gdyby nie świadomość, że musiałby się stać cud żebym była w ciąży to bym się już dawno nakręciła że może się udało 😅

W sumie to może lepiej pozytywnie się zaskoczyć niż znowu rozczarować 😅 Ja w tym miesiącu kompletnie nie czuje się okresowo, zero jakichkolwiek objawów mimo że w poprzednich cyklach kilka dni przed @ już było źle. Gdyby nie świadomość, że musiałby się stać cud żebym była w ciąży to bym się już dawno nakręciła że może się udało 😅
Też miałam taki jeden cykl, zero PMS, zero bólu a i tak @ przyszła 🤷🏻‍♀️ Nasze ciała lubią sobie czasem Nas podręczyć widzę 😅

Też miałam taki jeden cykl, zero PMS, zero bólu a i tak @ przyszła 🤷🏻‍♀️ Nasze ciała lubią sobie czasem Nas podręczyć widzę 😅

U mnie przyjdzie na pewno więc się nie nastawiam, ale pocieszam się faktem że chociaż jeden miesiąc mogę odpocząć psychicznie bez nakręcania się i doszukiwania objawów 😂 ale coś jest w tym dręczeniu, przed staraniami 2-3 dni przed @ zaczynały boleć mnie piersi i tyle a każdy kolejny cykl był identyczny z poprzednim. A teraz w każdym coś innego się dzieje 😅

reklama
A ja chyba wyleczyłam to zapalenie i czekamy co się wydarzy [emoji16] cykle mają rozstrzał, jeśli chodzi o długość (chyba przez karmienie piersią), zresztą to nie jedyne utrudnienie [emoji51]

Gratuluję dobrych wyników męża[emoji4]
Super, że Ci się udało wyleczyć zapalenie, teraz nic tylko działać 😁 dziękuję bardzo, dziewczyny się śmieją ze to chyba jakiś Superman 😅❤️

Do góry