reklama
32 latka i staramy się o pierwsze dziecko [emoji846]Dziewczyny, a tak z ciekawości - ile macie lat i dla których z Was to będzie pierwszą ciąża? [emoji846]
Celia89
Fanka BB :)
Jak się czujesz? Udalo Ci się, czy ingerowali?33 lata. To będzie czwarta ciąża...
Smaily
Czuję się bardzo dobrze, miło że pytasz. Niestety trzeba było łyżeczkować(liczyłam się z tym). Ale może dzięki temu, że mało co zostało w macicy, to teraz praktycznie nie krwawię. A Ty też już doszłaś do siebie? Mam kontrolę za mc. Od razu umówiłam się na cytologięJak się czujesz? Udalo Ci się, czy ingerowali?
Ostatnia edycja:
32 lata. Dwie ciąże stracone na bardzo wczesnym etapie, więc kolejną będę traktować jak pierwsząDziewczyny, a tak z ciekawości - ile macie lat i dla których z Was to będzie pierwszą ciąża?
Mama_malarka
Ja 24 pierwsza, 26 druga teraz mam 32
K
Krasnal77
Gość
31 lat i czekam żeby się wstrzelić w 3 ciążęDziewczyny, a tak z ciekawości - ile macie lat i dla których z Was to będzie pierwszą ciąża?
Generalnie oba razy to bylo dokładnie 1 cykl starań i gotowe, jakaś maciorka rozpłodowa jestem, ale tak strasznie lubię te emocje, że posiedzę tu z Wami nim powiem: ok, teraz robimy
Moj maz dzis znów mnie nagabywał żeby już robić, ale ja chcę w końcu mieć noworodzia na lato, a nie pchać te biedne maluchy w te wszystkie kombinezony i spiwory (jedno dziecko padziernik, drugie grudzień)
K
Krasnal77
Gość
„oba razy!”31 lat i czekam żeby się wstrzelić w 3 ciążę
Generalnie oba razy to bylo dokładnie 1 cykl starań i gotowe, jakaś maciorka rozpłodowa jestem, ale tak strasznie lubię te emocje, że posiedzę tu z Wami nim powiem: ok, teraz robimy
Moj maz dzis znów mnie nagabywał żeby już robić, ale ja chcę w końcu mieć noworodzia na lato, a nie pchać te biedne maluchy w te wszystkie kombinezony i spiwory (jedno dziecko padziernik, drugie grudzień)
Sorry za tego potwora
Celia89
Tak, mnie już nosi. Najgorsze to czekanie na wyniki. W pon spróbuje zadzwonić może już coś będzie. Teraz grzecznie czekam na pierwszą @Czuję się bardzo dobrze, miło że pytasz. Niestety trzeba było łyżeczkować(liczyłam się z tym). Ale może dzięki temu, że mało co zostało w macicy, to teraz praktycznie nie krwawię. A Ty też już doszłaś do siebie? Mam kontrolę za mc. Od razu umówiłam się na cytologię
reklama
Celia89
Xd też bym chciała i w tej ciąży ustrzelić odrazu. Haha córka zw stycznia. Noworodek w kombinezonie to Pikuś przy niemowlęciu nudyscie które nagle na zimę w coś ubierają na spacery.31 lat i czekam żeby się wstrzelić w 3 ciążę
Podziel się: