reklama
Gryfin
Fanka BB :)
Najlepiej co 2-3 dni tak twierdzą lekarze, a tak naprawdę kiedy Was najdzie ochota My teraz planujemy 3 dni pod rząd bo od zakończenia @ nie było ani razu i po prostu stęskniliśmy się za sobą ja w pierwszych dwóch - trzech cyklach podkładałam poduszkę pod biodra, trzymałam nogi wysoko i nic to nie dało, więc raczej w to nie wierzę, zresztą czytałam badania, które obaliły tą tezę oczywiście, że lepiej jest odrazu nie wstawać i chwilę poleżeć, poprzytulać się i cieszyć się daną chwilą ja czasem wstaję i idę siku a czasem zasypiamHej kochana, z odpowiedzi wnioskuję, że kochacie się z partnerem codziennie? ja właśnie nie do końca wiem, jaki harmonogram w tym cyklu zastosować w poprzednich cyklach często kochaliśmy się dzień po dniu, teraz myślałam, że będziemy co drugi dzień, natomiast boję się, że może to za mało? Wiele dziewczyn radzi jednak kochać się co dwa dni i już zgłupiałam.
Mam jeszcze do Was jedno, dość dziwne pytanie. Jeżeli uprawiacie seks to staracie się jakoś 'zatrzymać' nasienie w środku? U nas wczoraj wieczorem właśnie doszło do zbliżenia, staram się nie wiercić ale chodzę kilkanaście minut później do toalety. Już wtedy czuje, że trochę tego ze mnie 'wypada', a dzisiaj, po porannej toalecie to juz całkiem dużo było tego na papierze.. nie wiem czy ja coś źle robię, czy to normalne. Robicie jakieś wygibasy po stosunku? Świece czy coś? Nie wiem czy jest w tym jakiś sens. Powiedźcie, jak jest u Was, czy powinnam coś robić inaczej, lepiej aby to zostało 'we mnie'
kasienka0891
Raczej się nie da, tak samo jak nadmiar śluzu wypływa, tak samo nasienie tam nie zostanie. Jeżeli jakiś wojownik był na tyle silny żeby się dostać dalej to zapewne przeżyje w Twoim śluzieHej kochana, z odpowiedzi wnioskuję, że kochacie się z partnerem codziennie? ja właśnie nie do końca wiem, jaki harmonogram w tym cyklu zastosować w poprzednich cyklach często kochaliśmy się dzień po dniu, teraz myślałam, że będziemy co drugi dzień, natomiast boję się, że może to za mało? Wiele dziewczyn radzi jednak kochać się co dwa dni i już zgłupiałam.
Mam jeszcze do Was jedno, dość dziwne pytanie. Jeżeli uprawiacie seks to staracie się jakoś 'zatrzymać' nasienie w środku? U nas wczoraj wieczorem właśnie doszło do zbliżenia, staram się nie wiercić ale chodzę kilkanaście minut później do toalety. Już wtedy czuje, że trochę tego ze mnie 'wypada', a dzisiaj, po porannej toalecie to juz całkiem dużo było tego na papierze.. nie wiem czy ja coś źle robię, czy to normalne. Robicie jakieś wygibasy po stosunku? Świece czy coś? Nie wiem czy jest w tym jakiś sens. Powiedźcie, jak jest u Was, czy powinnam coś robić inaczej, lepiej aby to zostało 'we mnie'
Gryfin
Dziewczyny a jakie testy owulacyjne polecacie ?
Moim zdaniem najlepsze zawsze pokazują mi mocne kreski kiedy owu się zbliża i nigdy jeszcze nie ominęłam jej dzięki nim
kasienka0891
Ja zawsze idę sikuNajlepiej co 2-3 dni tak twierdzą lekarze, a tak naprawdę kiedy Was najdzie ochota My teraz planujemy 3 dni pod rząd bo od zakończenia @ nie było ani razu i po prostu stęskniliśmy się za sobą ja w pierwszych dwóch - trzech cyklach podkładałam poduszkę pod biodra, trzymałam nogi wysoko i nic to nie dało, więc raczej w to nie wierzę, zresztą czytałam badania, które obaliły tą tezę oczywiście, że lepiej jest odrazu nie wstawać i chwilę poleżeć, poprzytulać się i cieszyć się daną chwilą ja czasem wstaję i idę siku a czasem zasypiam
Dziewczyny a jakie testy owulacyjne polecacie ?
Ja robiłam na początku te z Rossmanna, facelle bodajże, są całkiem spoko, dwa razy pokazały mi peak więc stwierdzam, że są wiarygodne. Natomiast w tym cyklu kupiłam testy również w Rossmannie ale firma domowe laboratorium, dziewczyny na forach często je polecają. To takie zwykłe paseczki, bez tego całego plastiku.
Gryfin
Niby się powinno, ale mi nie zawsze się chce a pozatym lubię długo się przytulać po i oglądać sobie coś w TV na szczęście nie wiem co to zapalenie pęcherza albo infekcja, nigdy nie miałamJa zawsze idę siku
Ostatnia edycja:
Najlepiej co 2-3 dni tak twierdzą lekarze, a tak naprawdę kiedy Was najdzie ochota My teraz planujemy 3 dni pod rząd bo od zakończenia @ nie było ani razu i po prostu stęskniliśmy się za sobą ja w pierwszych dwóch - trzech cyklach podkładałam poduszkę pod biodra, trzymałam nogi wysoko i nic to nie dało, więc raczej w to nie wierzę, zresztą czytałam badania, które obaliły tą tezę oczywiście, że lepiej jest odrazu nie wstawać i chwilę poleżeć, poprzytulać się i cieszyć się daną chwilą ja czasem wstaję i idę siku a czasem zasypiam
Ja niestety jakiś czas temu walczyłam z zapaleniem pęcherza, tak niemiłosierny ból, że najgorszemu wrogowi nie życzę. Aby się tego wystrzegać, wyczytałam, że dobrze zrobić siusiu po stosunku, aby wszystkie bakterie wypłukać i od tamtego czasu się do tego stosuje, dlatego to siusiu. wyczytałam w ogóle, że ta przypadłość to często choroba 'miodowego miesiąca' bo niby często się pojawia gdy partnerzy uprawiają dużo intensywnego seksu
Dziękuję za rady
Mada Pomada
Zaangażowana w BB
witam koleżankę w tym roku 35 i zero dzieci na koncie...są tutaj kobietki po 35 roku ? Ja mam 37 n
reklama
Gryfin
Jeszcze całe życie przed Tobą, będzie dobrze!witam koleżankę w tym roku 35 i zero dzieci na koncie...
Podziel się: