Mada Pomada
Zaangażowana w BB
Dzięki też chcę tak myśleć, ale czuje już dużą presję czasu...co niestety źle mi robi na psychikę....Jeszcze całe życie przed Tobą, będzie dobrze!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki też chcę tak myśleć, ale czuje już dużą presję czasu...co niestety źle mi robi na psychikę....Jeszcze całe życie przed Tobą, będzie dobrze!
Wywierasz presję sama na sobie czy Twoje otoczenie sprawia, że tak się czujesz?Dzięki też chcę tak myśleć, ale czuje już dużą presję czasu...co niestety źle mi robi na psychikę....
chyba wszystko razem dziś zaczynam nowy cykl i chce zrobić wszystko aby tym razem było inaczejWywierasz presję sama na sobie czy Twoje otoczenie sprawia, że tak się czujesz?
Też bym chciała tak zrobić tylko się zastanawiam jak xd cykle mam długie więc do następnej owulacji aż 23 dni xdchyba wszystko razem dziś zaczynam nowy cykl i chce zrobić wszystko aby tym razem było inaczej
jeszcze tego nie wiem, ale jak na coś wpadnę to podzielę się przemyśleniamiTeż bym chciała tak zrobić tylko się zastanawiam jak xd cykle mam długie więc do następnej owulacji aż 23 dni xd
Hej kochana, z odpowiedzi wnioskuję, że kochacie się z partnerem codziennie? ja właśnie nie do końca wiem, jaki harmonogram w tym cyklu zastosować w poprzednich cyklach często kochaliśmy się dzień po dniu, teraz myślałam, że będziemy co drugi dzień, natomiast boję się, że może to za mało? Wiele dziewczyn radzi jednak kochać się co dwa dni i już zgłupiałam.
Mam jeszcze do Was jedno, dość dziwne pytanie. Jeżeli uprawiacie seks to staracie się jakoś 'zatrzymać' nasienie w środku? U nas wczoraj wieczorem właśnie doszło do zbliżenia, staram się nie wiercić ale chodzę kilkanaście minut później do toalety. Już wtedy czuje, że trochę tego ze mnie 'wypada', a dzisiaj, po porannej toalecie to juz całkiem dużo było tego na papierze.. nie wiem czy ja coś źle robię, czy to normalne. Robicie jakieś wygibasy po stosunku? Świece czy coś? Nie wiem czy jest w tym jakiś sens. Powiedźcie, jak jest u Was, czy powinnam coś robić inaczej, lepiej aby to zostało 'we mnie'
Eh i dostałam miesiączkę 3 dni wcześniej już drugi miesiąc tak jest przeważnie miałam cykle co 33 dni a od 2 miesięcy mam co 31 dni z czym to może się wiązać? Staramy się już 6 cykli
Very good indeedA co sądzicie o progesteronie 14,8 (8dpo)? Jest okej czy tak bez szalu?