reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Jedyne jakie mogę polecić [emoji6]
Ja biorę proovulin , koenzym Q10, tran w kapsułkach, kurkumine z piperyną, i zestaw witamin dla kobiet w 1 kapsułce, no i w pierwszej fazie olej z wiesiolka po 3 kapsułki, teraz biorę jeszcze dupfaston do 26 stycznia wtedy mam zrobić bete i jak nie będzie bombelka to odstawić i czekać na @, no chyba że sama wcześniej przyjedzie to wtedy od razu odstawić

reklama
Powiedz że planujesz 5raczki [emoji6][emoji57] ja mam metodę że na głupie pytania głupie odpowiedzi [emoji85]
Chociaż jakbym sobie to wygadała, to załamała bym się [emoji23][emoji23]
Przy tych staraniach mam paniczny lek że trafi się ciąża bliźniacza albo jeszcze więcej [emoji44]
A mi od zawsze marzą się trojaczki;)

Czy Dupek może spowodować plamienie? Jestem tydzień po owulacji A dziś wieczorem miałam taki dziwnie brunatny papier po sikaniu(i nie 2 nie było;)proszę o odpowiedz

Dziewczyny bierze któraś z was omega 3 6 9? W jakiej postaci? Nie jem ryb, suplementy są dla mnie za duże do połknięcia. Wiem że ważne są w planowaniu i w ciąży ale nie wiem w czym prócz ryb znaleźć. Olej lniany omega 3 a omega 6 i 9?

Ja łykam właśnie kapsułki. Szukalas może w postacią po prostu oleju? Żeby sobie łykać łyżeczkę czy dodać do jedzenia?

Poważnie? Tylko czy w razie ciąży można pić olej z wiesiołka 🙈 czytałam na forum że dziewczyny piją ale tylko do owulacji bo później w razie ciąży nie można. Czy coś pomieszałam?
Chyba w ciąży wiesiołka nie można, ale ręki nie utnę. Nie wnikałam jeszcze co można w ciąży a czego nie bo jeszcze w nią nie zaszłam 😀 ale póki trwają starania to z tego co wiem właśnie olej z wiesiołka i lniany zapewniają 3 6 9, tak gdzieś mi się obiło o oczy i się tego stosuje 🙂

reklama
Do góry