HeraUnique
Fanka BB :)
Po 1 to zamknięta grupa. i owszem z dziewczynami same sobie ustaliłyśmy regulamin, bo uwaga ZAŁOŻYŁYŚMY GRUPĘ. Nie trzeba się udzielać non-stop a tylko napisać czasami coś. Dużo dziewczyn poczuło się tam pewniej i dużo prywatnych rzeczy piszą więc postanowiłyśmy, że osoby tylko obserwujące, nic nie piszące nie będą w grupie (chyba logiczne).Nie polecam tam dołączać bo i tak Cię wyrzuca, jeżeli nie będziesz non stop pisać. Ja nie zdążyłam wszystkich wpisów przeczytać i po kilku godz mnie któraś wyrzuciła regulamin same sobie ustaliły i w sumie nie wiadomo jaki on jest regulamin widmo wiec ciężko się dostosować. Tam tylko wybrańcy
Ja czegoś bardzo tu nie rozumiem. Ciągle każda miała pretensje jak coś napisałam bez "buziek" dosłownie i dosadnie, a teraz nagle wszystkie gruboskórne się zrobiły
Jest tutaj wątek staraczek? Jest. Czy dziewczyny potrzebowały zamkniętego wątku gdzie będą mogły sobie krzyczeć, żalić się, czuć się pewnie i bez oceniania? Potrzebowały i taki wątek dostały
PS
Nic nie stoi na przeszkodzie żebyś założyła sobie grupę i przyjmowała kogo chcesz i jak chcesz, oraz ustaliła swój własny regulamin